Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Marbodalkök, vitvaror från Electrolux och naturnära material

I Sollentuna hittar du ditt nya hem byggt med omsorg för natur och miljö. In i minsta detalj har våra arkitekter och planritare komponerat ihop ett yteffektivt hem som inte lämnar något åt slumpen.

Lev livet i sprudlande och växande Sollentuna. Här finns allt från sköna promenadstråk till skidbackar. Och på bara en kvart är du inne i Stockholm city. Här är det lätt att ta sig från jobb och Arlanda ligger på ett bekvämt avstånd för dig som reser mycket.

Hall

Välkommen att stiga in i en sprillans ny hall med direkt överblick över resten av lägenhetens alla rum. Snöra av dig skorna och häng upp och undan jackan innan du tar dig vidare till resten av lägenheten.

Badrum

Snabbdusch, långdusch, avkopplande bad eller skölja av de leriga tassarna. Badrummets alla funktioner kommer få dig att le. Här tvättar du tvätten och torktumlaren torkar. Här börjar du din dag och här avslutar du din dag.

Sovrum 1

Vakna upp bland rena lakan i en nybäddad säng en lördagsmorgon. Kanske smattrar regnet mot fönsterblecket. Kanske väljer du att somna om, eller komma igång med dagen. Dubbelsängen delas med någon eller ger extra rymd för dig. Göm undan extratäcken och filtar i den platsbyggda garderoben.

Vardagsrum

Hemmets hjärta kallas vardagsrum. Här kryper du gärna upp i den rymliga soffan tillsammans med din fyrfotade bästis. Här spenderar du tid med nära och kära och det är här du umgås. Pryd dina många fönster med favoritväxterna och blicka ut över allt som faktiskt är ditt.

Kök

Marbodal och Electrolux står för inredningen i köket. Laga middagen ensam eller ihop, här finns det gott om svängrum. När maten är klar slår ni er till bords där ni gärna sitter länge. Smaklig måltid!

Balkong

Under vintermånaderna dekorerar du gärna balkongen med en passande ljusslinga för att lysa upp den mörka men mysiga tiden. Under sommarmånaderna blir det en självklar matplats när det är dags för frukost, lunch, middag, kvällsmat, eller vilket mål som helst som gärna avnjuts i friska luften.

Sovrum 2 och klädkammare

Detta kan bli ditt arbetsrum, eller kanske ett barnrum. Här får du plats med skrivbord och säng. Rummet når du via köket och så fort du kliver in kommer du lägga märke till den generösa klädkammaren som sväljer det mesta. Från festkostymen till vinteroverallen och alla skor.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.