Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41401, 4 Rum, 93 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Lev friluftslivet men med närhet till stan

Drömmen för många är att kunna kombinera fritid och närhet till natur med ett bekvämt avstånd in till stan. I ditt nya lägenhetsområde är det möjligt.

På fritiden vill du umgås med familjen, bort från stressen som lätt känns av inne i stan, njuta av lediga dagar vid badplatser eller ta en krispig morgonpromenad med hunden en höstig lördagsmorgon. Ditt nya hem i Sollentuna passar dig som vill ha det bästa av två världar.

Hall

När du för första gången öppnar upp dörren till ditt nya hem kommer du slås av den ljusa, fräscha och öppna känslan hemmet bjuder på. Noga utvalda material är genomgående. Klinkers i hallen gifter sig fint med en ekparkett. Släng undan ytterkläder och annat oönskat i den rymliga garderoben.

Gästtoalett

I anslutning till hallen ligger den lilla men ack så nödvändiga extratoaletten. Inget mer tävlande på morgonen för den större familjen. Och för den mindre blir det utmärkt en gästtoalett.

Badrum

När det är dags för tvätt behöver du inte längre kånka ner i tvättstugan eftersom badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Skönt! Avsluta dagen med ett avkopplande bad i ditt mysiga badkar. Tänd några ljus och du är hemma.

Sovrum 3

Det lilla sovrummet får du plats med barnsängen eller gästsängen, detta extra rum tillåter en familj att växa eller fler nattgäster. Inred och gör mysigt med din egna personliga stil.

Sovrum 2 och balkong 1

Förflyttar vi oss vägg i vägg kommer vi till det största sovrummet i lägenheten. Här finns det gott om förvaring för alla dina kläder som du kanske sorterar i färgordning. Längst in finns linneskåpet, till för lakan och handdukar, lägg in lite lavendel så doftar det harmoniskt när det är dags att bädda rent. Lyxen i detta rum är balkongen, din egna oas, där du och din partner kan njuta av egentid.

Kök och vardagsrum

Det allra viktigaste i ett hem är de gemensamma ytorna, platser där ni kan umgås och med tid för varandra och skapa fina minnen ihop. I din nya lägenhet kommer kök och vardagsrum bidra till detta. Köket får matproffset att känna sig trygg med bra ytor och noga utvalda vitvaror. Medan vardagsrummet rymmer det större sällskapet och ger svängrum när ni blir färre.

Balkong 2

Från vardagsrummet når du även hemmets andra balkong. Här har du en lyxigt västervänd yta att njuta av med trivsam utsikt mot kvarteret utanför.

Sovrum 1

Till dig som gillar utrymme kommer du häpna när vi här presenterar ytterligare ett rum. Inred det som du vill, arbetsrum, träningsrum eller en extra garderob. Du väljer.

Hemfakta

Bostad
41401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
93 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter