Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lev friluftslivet men med närhet till stan

Drömmen för många är att kunna kombinera fritid och närhet till natur med ett bekvämt avstånd in till stan. I ditt nya lägenhetsområde är det möjligt.

På fritiden vill du umgås med familjen, bort från stressen som lätt känns av inne i stan, njuta av lediga dagar vid badplatser eller ta en krispig morgonpromenad med hunden en höstig lördagsmorgon. Ditt nya hem i Sollentuna passar dig som vill ha det bästa av två världar.

Hall

När du för första gången öppnar upp dörren till ditt nya hem kommer du slås av den ljusa, fräscha och öppna känslan hemmet bjuder på. Noga utvalda material är genomgående. Klinkers i hallen gifter sig fint med en ekparkett. Släng undan ytterkläder och annat oönskat i den rymliga garderoben.

Gästtoalett

I anslutning till hallen ligger den lilla men ack så nödvändiga extratoaletten. Inget mer tävlande på morgonen för den större familjen. Och för den mindre blir det utmärkt en gästtoalett.

Badrum

När det är dags för tvätt behöver du inte längre kånka ner i tvättstugan eftersom badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Skönt! Avsluta dagen med ett avkopplande bad i ditt mysiga badkar. Tänd några ljus och du är hemma.

Sovrum 3

Det lilla sovrummet får du plats med barnsängen eller gästsängen, detta extra rum tillåter en familj att växa eller fler nattgäster. Inred och gör mysigt med din egna personliga stil.

Sovrum 2 och balkong 1

Förflyttar vi oss vägg i vägg kommer vi till det största sovrummet i lägenheten. Här finns det gott om förvaring för alla dina kläder som du kanske sorterar i färgordning. Längst in finns linneskåpet, till för lakan och handdukar, lägg in lite lavendel så doftar det harmoniskt när det är dags att bädda rent. Lyxen i detta rum är balkongen, din egna oas, där du och din partner kan njuta av egentid.

Kök och vardagsrum

Det allra viktigaste i ett hem är de gemensamma ytorna, platser där ni kan umgås och med tid för varandra och skapa fina minnen ihop. I din nya lägenhet kommer kök och vardagsrum bidra till detta. Köket får matproffset att känna sig trygg med bra ytor och noga utvalda vitvaror. Medan vardagsrummet rymmer det större sällskapet och ger svängrum när ni blir färre.

Balkong 2

Från vardagsrummet når du även hemmets andra balkong. Här har du en lyxigt västervänd yta att njuta av med trivsam utsikt mot kvarteret utanför.

Sovrum 1

Till dig som gillar utrymme kommer du häpna när vi här presenterar ytterligare ett rum. Inred det som du vill, arbetsrum, träningsrum eller en extra garderob. Du väljer.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.