Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade rum i Sollentuna

Ett öppet rum där gemenskap och umgänge får stå i centrum, två balkonger för frisk utomhustid hemma och dubbla sovrum för lugn och ro – välkommen till en välplanerad trea att trivas i.

Här intill Sollentuna centrum finns ditt nya kvarter Märtas Berså. Läget med bekvämligheter runt hörnet, gott om natur i närheten och en kvart in till stan går inte av för hackor. Men ännu viktigare är hemmets vinklar och vrår. Din nya trea ligger med ett skönt gavelläge vid husets ena hörn, och du har 78 smart planerade kvadratmeter att trivas på.

Hall

När du kommer hem från långpromenaden kan leriga skor stanna på klinkerplattorna precis innanför entrédörren. Jackan kan du hänga av dig i utrymmet till höger. Rakt fram ser du hela vägen genom det öppna rummet och fram till den ena balkongen.

Vardagsrum och kök

Köksbestyren tar plats till vänster i det öppna rummet. Den ena väggen håller ordning på högskåpen med kyl, frys, ugn och mikro, och den andra sidan knyts ihop av gott om bänkyta. Hemma hos dig är alla vitvaror klimatmedvetet energisnåla, och snickerierna är stilrena och tåliga. Resten av det öppna rummet blir de sällskapliga möblernas domän.

Balkong 1 och 2

I din nya trea är det enkelt att vara utomhus hemma. Du har två balkonger att välja på för hemmakaffet eller när du ska vädra kläder. Vill du duka upp till stort kalas utomhus finns såklart kvarterets innergård som ett lummigt alternativ.

Badrum

Med en egen tvätthörna behöver du inte kånka tvätt fram och tillbaka mellan en tvättstuga och hemmet. Här sköter du smidigt tvättbestyren i badrummet där tvättmaskin och torktumlare finns under en smidig arbetsbänk. I det helkaklade rummet finns också badkaret för avkopplande stunder.

Sovrum 1 och 2

Framåt kvällen är det stora sovrummet på tretton kvadratmeter platsen att snegla mot. På ekparketten finns rum för en säng av valfri bredd, och i garderoberna kan kläderna få undanstuvad plats. Det mindre blir ett utmärkt barnrum eller hemmakontor.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.