Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av ett härligt ljusinsläpp

Redan i hallen känner du att du är hemma, här kommer du att trivas. Mycket utrymme för dig som är ensam men också bra ytor när du känner att du vill bjuda hem sällskapet.

Ta en utflykt till den närliggande skidbacken en krispig vinterdag. Packa matsäcken och njut av naturupplevelsen medan du svischar ner för backen. När du är mosig i kroppen står ditt alldeles egna hem och väntar på dig.

Hall

Packa in skidutrustningen i den platsbyggda garderoben i hallen och ställ av pjäxorna på det slitstarka klinkergolvet. Från hallen har du överblick över hela hemmet.

Badrum

Värm de frusna skidfötterna på det härliga golvet och känn hur de sakta tinar med hjälp av komfortvärmen i golvet. Innan du hoppar in i duschen slänger du in understället i tvättmaskinen. När du är klar sveper du in dig i ett varmt och gosigt badlakan som fått värme från handdukstorken.

Kök och vardagsrum

Du känner att magen kurrar lite och bestämmer dig för att värma på lite rester från gårdagen i den energieffektiva mikron från Electrolux. Slå dig ned vid matbordet och njut efter en lyckad dag. När du är mätt och belåten slänger du dig antingen på soffan eller i sängen och ser på din favoritserie.

Balkong

Eftersom det är vacker vinter ligger du just nu och blickar ut över balkongen och konstaterar att ljusslingan du köpte gjorde det så himla mysigt. Kanske längtar du också lite efter sommaren när du kan äta middag utomhus istället.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.