Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

En stilren och kvadratsmart etta i Märtas Berså

Här bor du med lugnet utanför dörren. Vakna till fågelkvitter en härlig lördagsmorgon och ät en lång och god frukost på din nya balkong.

Efter frukosten gör du vad du vill av dagen, kanske tar du ett bad vid någon av de närliggande badplatserna eller tar en långpromenad för att bekanta dig med omgivningarna.

Hall

Så snart du öppnar dörren till ditt nya hem kommer du känna att det är där du hör hemma. Klinkergolvet växlar över till en ljus och fräsch ekparkett som genomsyrar hela lägenheten. Till höger har du den platsbyggda och rymliga garderoben som sväljer det mesta.

Badrum

Dörren till vänster är öppningen till ditt badrum. För att göra det extra lyxigt och bekvämt för dig har vi installerat en kombimaskin. Förvara hygienartiklarna i skåpen ovanför eller under handfatet. Dimma belysningen innan långduschen, tänd några ljus och du har förvandlat rummet till ditt hemmaspa.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum sitter ihop och gör det enkelt att umgås hemma. Här väntar för att gemensamt laga middagen och avnjuta i härligt sällskap. Välj om ni vill sitta runt bordet eller kanske i soffan. Pynta rummet med lite växtlighet och det hemtrevliga smyger sig på.

Balkong

Att få några extra kvadratmeter utanför den faktiska lägenheten i form av en balkong är lyx på hög nivå. Under de lite varmare månaderna blir det som en förlängd arm av ditt vardagsrum, och under det kalla och mörka månaderna kan du pimpa med lite glödlampor. Och vips blev det riktigt mysigt!

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.