Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41303, 1 Rum, 31 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

En stilren och kvadratsmart etta i Märtas Berså

Här bor du med lugnet utanför dörren. Vakna till fågelkvitter en härlig lördagsmorgon och ät en lång och god frukost på din nya balkong.

Efter frukosten gör du vad du vill av dagen, kanske tar du ett bad vid någon av de närliggande badplatserna eller tar en långpromenad för att bekanta dig med omgivningarna.

Hall

Så snart du öppnar dörren till ditt nya hem kommer du känna att det är där du hör hemma. Klinkergolvet växlar över till en ljus och fräsch ekparkett som genomsyrar hela lägenheten. Till höger har du den platsbyggda och rymliga garderoben som sväljer det mesta.

Badrum

Dörren till vänster är öppningen till ditt badrum. För att göra det extra lyxigt och bekvämt för dig har vi installerat en kombimaskin. Förvara hygienartiklarna i skåpen ovanför eller under handfatet. Dimma belysningen innan långduschen, tänd några ljus och du har förvandlat rummet till ditt hemmaspa.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum sitter ihop och gör det enkelt att umgås hemma. Här väntar för att gemensamt laga middagen och avnjuta i härligt sällskap. Välj om ni vill sitta runt bordet eller kanske i soffan. Pynta rummet med lite växtlighet och det hemtrevliga smyger sig på.

Balkong

Att få några extra kvadratmeter utanför den faktiska lägenheten i form av en balkong är lyx på hög nivå. Under de lite varmare månaderna blir det som en förlängd arm av ditt vardagsrum, och under det kalla och mörka månaderna kan du pimpa med lite glödlampor. Och vips blev det riktigt mysigt!

Hemfakta

Bostad
41303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
1
Storlek
31 m²
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter