Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41301, 4 Rum, 93 m²

2 planerade visningar

Lummigt område nära både natur och shopping

Högre upp i lägenheten betyder mindre insyn och bättre utsikt. I ditt nya hem väljer du om du vill blicka ut över den lummiga innergården med egen berså, eller hellre kryper upp i soffan.

Att ta sig till och från kan vara avgörande när du väljer ditt nya hem. Från din nya lägenhet i Sollentuna finns det goda kommunikationer som du når snabbt och enkelt till fots. Och på bara en kvart på pendeln är du inne i city. Välkommen till en oas bara ett par minuter utanför stan.

Hall

Hallen är ingången och entrén till ditt nya hem. Här kliver du in på ett noga utvalt klinkergolv för att sedan låta dina fötter möta en lyxig ekparkett. Häng undan ytterkläderna i den rymliga garderoben.

Badrum och gästtoalett

Tittar du direkt till vänster när du kommer in genom hallen ser du den lilla toaletten. Använd som gästtoalett eller bara njut av det faktum att du faktiskt har tillgång till två toaletter i din nya lägenhet. För avkopplande duschar eller långa skumbad får du gå några meter in i lägenheten för att möta toalett nummer två. Förutom det förstnämnda finns här också möjlighet att tvätta och torka kläder i smarta, snygga och energieffektiva maskiner.

Sovrum 3

Det mindre sovrummet är perfekt för barnen, den envisa tonåringen eller de efterlängtade nattgästerna. Trots den lilla men smarta ytan får du plats med säng och dekoration.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum hör ju faktiskt ihop. Därför är planlösningen öppen däremellan. Just för att skapa de naturliga ytorna att umgås på och kring. Laga mat själv eller tillsammans, tack vare den öppna planlösningen känns det aldrig trångt. Det finns gott om utrymme för förberedelse och de noga utvalda vitvarorna sköter uppvärmning, kokning och disk. För gemensamma spelkvällar med familjen eller de dagar du får lyxen att vara själv är vardagsrummet den naturliga platsen. Stort, luftigt och med härligt ljusinsläpp.

Balkong 2

De extra kvadratmeterna balkong får vilken sommarkväll att kännas längre. Här får det sociala rummet en naturlig förlängning i skön utomhusmiljö.

Sovrum 1

Den extra rumsytan som du når från vardagsrummet passar dig som vill känna lyxen av ett hemmakontor. Eller varför inte inreda som ytterligare ett barnrum om familjen växer.

Hemfakta

Bostad
41301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
93 m²
Månadsavgift
4 719 kr
Pris per m²
58 602 kr
Pris
5 450 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter