Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lummigt område nära både natur och shopping

Högre upp i lägenheten betyder mindre insyn och bättre utsikt. I ditt nya hem väljer du om du vill blicka ut över den lummiga innergården med egen berså, eller hellre kryper upp i soffan.

Att ta sig till och från kan vara avgörande när du väljer ditt nya hem. Från din nya lägenhet i Sollentuna finns det goda kommunikationer som du når snabbt och enkelt till fots. Och på bara en kvart på pendeln är du inne i city. Välkommen till en oas bara ett par minuter utanför stan.

Hall

Hallen är ingången och entrén till ditt nya hem. Här kliver du in på ett noga utvalt klinkergolv för att sedan låta dina fötter möta en lyxig ekparkett. Häng undan ytterkläderna i den rymliga garderoben.

Badrum och gästtoalett

Tittar du direkt till vänster när du kommer in genom hallen ser du den lilla toaletten. Använd som gästtoalett eller bara njut av det faktum att du faktiskt har tillgång till två toaletter i din nya lägenhet. För avkopplande duschar eller långa skumbad får du gå några meter in i lägenheten för att möta toalett nummer två. Förutom det förstnämnda finns här också möjlighet att tvätta och torka kläder i smarta, snygga och energieffektiva maskiner.

Sovrum 3

Det mindre sovrummet är perfekt för barnen, den envisa tonåringen eller de efterlängtade nattgästerna. Trots den lilla men smarta ytan får du plats med säng och dekoration.

Kök och vardagsrum

Kök och vardagsrum hör ju faktiskt ihop. Därför är planlösningen öppen däremellan. Just för att skapa de naturliga ytorna att umgås på och kring. Laga mat själv eller tillsammans, tack vare den öppna planlösningen känns det aldrig trångt. Det finns gott om utrymme för förberedelse och de noga utvalda vitvarorna sköter uppvärmning, kokning och disk. För gemensamma spelkvällar med familjen eller de dagar du får lyxen att vara själv är vardagsrummet den naturliga platsen. Stort, luftigt och med härligt ljusinsläpp.

Balkong 2

De extra kvadratmeterna balkong får vilken sommarkväll att kännas längre. Här får det sociala rummet en naturlig förlängning i skön utomhusmiljö.

Sovrum 1

Den extra rumsytan som du når från vardagsrummet passar dig som vill känna lyxen av ett hemmakontor. Eller varför inte inreda som ytterligare ett barnrum om familjen växer.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.