Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltrea med dubbla balkonger

Här vid kvarterets hörn bor du med ljusinsläpp från två väderstreck. Du har balkonger åt båda hållen, så du kan välja på en yta i sydöst och en i sydväst när du vill få frisk luft på hemmaplan.

När du kliver in från trappuppgången möts du direkt av lägenhetens öppenhet och ljus. Trean har ett stort rum där vardagsrum och kök möts, och här förlängs ytan utåt med en av de två balkongerna. Den andra balkongen når du från det ena sovrummet som finns i lägenhetens sovrumshörna. Här bor du nära Sollentunas centrum och natur, och på kvarterets innergård får du en egen urban trädgård tillsammans med grannarna.

Hall

Precis innanför dörren ligger klinkerplattor innan hemmets ekparkett tar över. Dörren till vänster leder in till badrummet, och åt höger finns hallens smidiga förvaringshörna. Här finns rum för favoritjackor, cykelhjälmar och hela skosamlingen.

Vardagsrum och kök

Det rektangulära rummet på 42 kvadratmeter har en köksdel och en vardagsrumsdel. Ljuset kommer in från flera fönster och faller fint på de sällskapliga möblemangen. I köket kan du ordna med middagsbestyren på den rymliga köksbänken. På glaskeramikhällen kokar soppan upp snabbt, och i kyl och frys i fullhöjd finns gott om utrymme för mat och rester.

Balkong 1 och 2

Du har en balkong i vardagsrummet och en i det mindre av sovrummen. Med två väderstreck kan du följa solens gång under lediga hemmadagar, och du har plats för trivsamma balkongmöbler och växter av olika slag.

Badrum

Det ljusa kaklet når från golv till tak och belysningen kommer från infällda spotlights. Bra med förvaring i skåp och kommoden ger ordning och reda på badrumsgrejerna, och du har ett badkar för avkopplande stunder. I andra hörnet finns din tvättstuga i miniformat.

Sovrum 1 och 2

Den öppna och umgängesvänliga delen av hemmet balanseras med två rum för vila och egentid. I båda rummen ligger ekparketten som en snygg bas, och garderober ger förberedd förvaring. Det större av sovrummen blir platsen för en bred säng, och i det mindre väntar utrymme för en säng av smalare modell, eller kanske för det stora skrivbordet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.