Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41205, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gaveltrea med dubbla balkonger

Här vid kvarterets hörn bor du med ljusinsläpp från två väderstreck. Du har balkonger åt båda hållen, så du kan välja på en yta i sydöst och en i sydväst när du vill få frisk luft på hemmaplan.

När du kliver in från trappuppgången möts du direkt av lägenhetens öppenhet och ljus. Trean har ett stort rum där vardagsrum och kök möts, och här förlängs ytan utåt med en av de två balkongerna. Den andra balkongen når du från det ena sovrummet som finns i lägenhetens sovrumshörna. Här bor du nära Sollentunas centrum och natur, och på kvarterets innergård får du en egen urban trädgård tillsammans med grannarna.

Hall

Precis innanför dörren ligger klinkerplattor innan hemmets ekparkett tar över. Dörren till vänster leder in till badrummet, och åt höger finns hallens smidiga förvaringshörna. Här finns rum för favoritjackor, cykelhjälmar och hela skosamlingen.

Vardagsrum och kök

Det rektangulära rummet på 42 kvadratmeter har en köksdel och en vardagsrumsdel. Ljuset kommer in från flera fönster och faller fint på de sällskapliga möblemangen. I köket kan du ordna med middagsbestyren på den rymliga köksbänken. På glaskeramikhällen kokar soppan upp snabbt, och i kyl och frys i fullhöjd finns gott om utrymme för mat och rester.

Balkong 1 och 2

Du har en balkong i vardagsrummet och en i det mindre av sovrummen. Med två väderstreck kan du följa solens gång under lediga hemmadagar, och du har plats för trivsamma balkongmöbler och växter av olika slag.

Badrum

Det ljusa kaklet når från golv till tak och belysningen kommer från infällda spotlights. Bra med förvaring i skåp och kommoden ger ordning och reda på badrumsgrejerna, och du har ett badkar för avkopplande stunder. I andra hörnet finns din tvättstuga i miniformat.

Sovrum 1 och 2

Den öppna och umgängesvänliga delen av hemmet balanseras med två rum för vila och egentid. I båda rummen ligger ekparketten som en snygg bas, och garderober ger förberedd förvaring. Det större av sovrummen blir platsen för en bred säng, och i det mindre väntar utrymme för en säng av smalare modell, eller kanske för det stora skrivbordet.

Hemfakta

Bostad
41205
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Månadsavgift
4 109 kr
Pris per m²
56 410 kr
Pris
4 400 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter