Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 31 m², Lägenhet 41204

Beskrivning

Bo nära shopping med tillgång till natur

Unna dig en shoppingrunda inne i stan eller Sollentuna centrum för att sen avsluta dagen på den lummiga innergården.

Ditt nya område har allt inom räckhåll vare sig du vill ha shopping eller natur. Bara en kort promenad bort finns Edsviken, en kvart på pendeln så är du inne i city. Ett boende till dig som vill ha lite av allt.

Hall

Kliv in i ditt nya hem och ta dig en titt omkring. Men häng först av dig jackan i garderoben till höger. Se hur det fina och ljusa parkettgolvet av ek breder ut sig och binder ihop lägenhetens alla ytor.

Badrum

Går du in i dörren till vänster kommer du till ditt nya badrum. Här upptäcker du snart lyxen av att ha en egen tvättmaskin. Inget mer krigande om lediga tvättstugetider. Här tvättar du när du vill. Hörnduschen är strategiskt placerad längst in och tillåter många och långa duschar. Göm undan dina toalettartiklar i skåpen under och över handfatet.

Kök och vardagsrum

Passagen från hall till vardagsrum finner du köket. Längst ena långsidan pryder ett moderna Marbodalkök väggen med effektiva ytor och energisnåla vitvaror. Slå dig ner vid det mindre köksbordet eller släng dig på soffan. Här kan du byta ut soffan mot en större säng och möblera efter smak.

Balkong

På sommaren är balkongen din självklara avslappningsplats. Odla, läs en bok eller bjud hem vännerna. Det är lyxigt att kunna öppna en dörr och känna den friska luften.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.