Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1 Rum, 31 m², Lägenhet 41203

Beskrivning

Bra planlösning, stort badrum och balkong

På 31 välplanerade kvadratmeter hittar du ditt nya hem. Lägenheten är välplanerad och varje yta har en funktion. Kanske är det här hemmet för dig och din fyrfotade vän. Kom hem till myset efter en långpromenad rund Edsviken. Eller bjud hem vännerna för att visa upp hur du bor. Här finns det plats för alla bekvämligheter på välplanerade kvadratmeter.

Hall

Från hallen har du en god överblick över hela hemmet. Häng av dig kappan i den platsbyggda garderoben och sparka av dig skorna.

Badrum

När du kommit hem efter en regnig promenad med hunden kan det vara skönt med en värmande dusch. I ditt badrum är det inte bara duschen som värmer, utan här finns och komfortvärme i golvet att njuta av. Tvätta de leriga byxorna i kombitvättmaskinen som både tvättar och torkar.

Kök och vardagsrum

I köket lagar du gladeligen mat i det fina Marbodalköket och med vitvaror från Electrolux. Den yteffektiva planeringen ger gott om arbetsyta. Avnjut middagen till bords, eller lyxa till det i soffan. Här kan du välja om du vill ha en större säng eller en bäddsoffa.

Balkong

Ditt nya hems förlängda arm är balkongen. Avnjut morgonkaffet, svep in dig i en filt tillsammans med vännen en sensommarkväll, eller odla dina favoritkryddor. Du väljer själv, och det är det som är så härligt.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.