Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41203, 1 Rum, 31 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Bra planlösning, stort badrum och balkong

På 31 välplanerade kvadratmeter hittar du ditt nya hem. Lägenheten är välplanerad och varje yta har en funktion. Kanske är det här hemmet för dig och din fyrfotade vän. Kom hem till myset efter en långpromenad rund Edsviken. Eller bjud hem vännerna för att visa upp hur du bor. Här finns det plats för alla bekvämligheter på välplanerade kvadratmeter.

Hall

Från hallen har du en god överblick över hela hemmet. Häng av dig kappan i den platsbyggda garderoben och sparka av dig skorna.

Badrum

När du kommit hem efter en regnig promenad med hunden kan det vara skönt med en värmande dusch. I ditt badrum är det inte bara duschen som värmer, utan här finns och komfortvärme i golvet att njuta av. Tvätta de leriga byxorna i kombitvättmaskinen som både tvättar och torkar.

Kök och vardagsrum

I köket lagar du gladeligen mat i det fina Marbodalköket och med vitvaror från Electrolux. Den yteffektiva planeringen ger gott om arbetsyta. Avnjut middagen till bords, eller lyxa till det i soffan. Här kan du välja om du vill ha en större säng eller en bäddsoffa.

Balkong

Ditt nya hems förlängda arm är balkongen. Avnjut morgonkaffet, svep in dig i en filt tillsammans med vännen en sensommarkväll, eller odla dina favoritkryddor. Du väljer själv, och det är det som är så härligt.

Hemfakta

Bostad
41203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
1
Storlek
31 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter