Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kulturen finns runt hörnet

Det nya bostadsområdet Märtas Berså i Sollentuna ligger omslutet av naturreservat. Och för den kulturella finns Edsbergs slott bara tio minuters cykelväg bort.

Snöra på dig joggingskorna och ge dig ut i spåren runt vackra Edsviken, och under sommarmånaderna kanske du till och med vågar avsluta med ett dopp. Se de vackra årstiderna skifta i färg och form på den lummiga innergården från ditt sovrumsfönster. Kryp ner i soffan med en gosig filt under den kallaste tiden på året, eller tappa upp ett härligt och varmt skumbad efter en fartfylld dag utomhus i vintervädret.

Hall

Din nya hall i naturmaterial som ek och furu bjuder på ett gott första intryck. Här får du lätt plats med en skohylla längst hallens ena kortsida. Och jackorna gömmer du enkelt undan i den platsbyggda och moderna garderoben.

Badrum

I ditt nya badrum kommer du snabbt in i spakänslan. Dämpa belysningen, tappa upp ett varmt bad och låt sinnena sväva iväg. Här kommer du inte att frysa så snart du kliver ur, svep in dig i en handduk som fått värme från handdukstorken och känn den sköna komfortgolvvärmen under fötterna. Tvätten sköter den energieffektiva tvättmaskinen och torkar skonsamt gör torktumlaren.

Sovrum 1

Det stora sovrummet ligger i anslutning till det mesta men ändå lite avskilt. Här kan du krypa undan när du vill känna lugnet. Bädda ner dig i den stora dubbelsängen och känn ögonlocken bli tyngre och tyngre. Kläderna har du fint hängt undan i den rymliga garderoben.

Vardagsrum

Det stora, rymliga och lättmöblerade vardagsrummet passar utmärkt både till vardags och fest. De generösa fönsterpartierna kombinerat med det ljusa golvet och väggarna gör att känslan är ljus och fräsch trots det ruggiga vädret en regnig dag. En fristående vägg klarar nästan vilken storlek som helst på tv:n, så här behöver du inte snåla.

Kök

Från vardagsrum genom kök. Just precis, den öppna ytan här emellan bidrar till en sammanhängande känsla. Passagen genom det fina Marbodalköket leder förbi energieffektiva vitvaror till matplatsen och vidare till balkongen. Här sitter du gärna länge och blickar ut över omgivningarna.

Sovrum 2 och klädkammare

Arbetsrummet, eller barnrummet får sitt härliga ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och de ljusa materialen. Här får du lätt plats med ett skrivbord och en säng. Den rymliga klädkammaren sväljer kläder, förvarar dammsugaren och tillåter betydligt fler shoppingturer än två.

Balkong

Här får du plats med en mindre matgrupp och blommor. Förläng köket under de varmare månaderna på din alldeles egna balkong.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.