Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41202, 3 Rum, 87 m²

2 planerade visningar

Kulturen finns runt hörnet

Det nya bostadsområdet Märtas Berså i Sollentuna ligger omslutet av naturreservat. Och för den kulturella finns Edsbergs slott bara tio minuters cykelväg bort.

Snöra på dig joggingskorna och ge dig ut i spåren runt vackra Edsviken, och under sommarmånaderna kanske du till och med vågar avsluta med ett dopp. Se de vackra årstiderna skifta i färg och form på den lummiga innergården från ditt sovrumsfönster. Kryp ner i soffan med en gosig filt under den kallaste tiden på året, eller tappa upp ett härligt och varmt skumbad efter en fartfylld dag utomhus i vintervädret.

Hall

Din nya hall i naturmaterial som ek och furu bjuder på ett gott första intryck. Här får du lätt plats med en skohylla längst hallens ena kortsida. Och jackorna gömmer du enkelt undan i den platsbyggda och moderna garderoben.

Badrum

I ditt nya badrum kommer du snabbt in i spakänslan. Dämpa belysningen, tappa upp ett varmt bad och låt sinnena sväva iväg. Här kommer du inte att frysa så snart du kliver ur, svep in dig i en handduk som fått värme från handdukstorken och känn den sköna komfortgolvvärmen under fötterna. Tvätten sköter den energieffektiva tvättmaskinen och torkar skonsamt gör torktumlaren.

Sovrum 1

Det stora sovrummet ligger i anslutning till det mesta men ändå lite avskilt. Här kan du krypa undan när du vill känna lugnet. Bädda ner dig i den stora dubbelsängen och känn ögonlocken bli tyngre och tyngre. Kläderna har du fint hängt undan i den rymliga garderoben.

Vardagsrum

Det stora, rymliga och lättmöblerade vardagsrummet passar utmärkt både till vardags och fest. De generösa fönsterpartierna kombinerat med det ljusa golvet och väggarna gör att känslan är ljus och fräsch trots det ruggiga vädret en regnig dag. En fristående vägg klarar nästan vilken storlek som helst på tv:n, så här behöver du inte snåla.

Kök

Från vardagsrum genom kök. Just precis, den öppna ytan här emellan bidrar till en sammanhängande känsla. Passagen genom det fina Marbodalköket leder förbi energieffektiva vitvaror till matplatsen och vidare till balkongen. Här sitter du gärna länge och blickar ut över omgivningarna.

Sovrum 2 och klädkammare

Arbetsrummet, eller barnrummet får sitt härliga ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och de ljusa materialen. Här får du lätt plats med ett skrivbord och en säng. Den rymliga klädkammaren sväljer kläder, förvarar dammsugaren och tillåter betydligt fler shoppingturer än två.

Balkong

Här får du plats med en mindre matgrupp och blommor. Förläng köket under de varmare månaderna på din alldeles egna balkong.

Hemfakta

Bostad
41202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 398 kr
Pris per m²
51 724 kr
Pris
4 500 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter