Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 93 m², Lägenhet 41201

Beskrivning

På fjärde våningen bor du avskilt

Här får du plats för den större familjen utan att det ska kännas trångt, eller för paret som gillar att ha extra yta. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns genomgående ljus och fräsch.

Området passar alla smaker. Oavsett om du är en citymänniska som gärna har närhet till shopping, eller om du hellre föredrar lugna skogspromenader så är du välkommen till ditt nya hem. Innergården har en berså som under vår och sommarmånaderna verkligen kommer till sin rätt, passa på att lära känna dina grannar eller bjud dit vänner och familj. Känner du för egentid har du året om tillgång till fritidsaktiviteter av olika slag.

Hall

Du kommer bli positivt överraskad första gången du öppnar ytterdörren och blickar ut över allt som är ditt. För det är sant, från hallen ser du ut över hela lägenheten. Traska några steg på den lyxiga ekparketten och häng undan ytterkläderna i den platsbyggda garderoben. För att sedan ta dig en ditt i alla andra rum.

Sovrum 3

I den här lägenheten finns det två sovrum, ett lite större och ett lite mindre. Det mindre passar utmärk för nattgästen, tonåringen eller småbarnen. Den mindre sängen täcker en av långsidorna.

Sovrum 2 och balkong 1

Går vi över till nästa sovrum upptäcker du att här finns en balkong. Inred den efter årets alla årstider och se den som en förlängning av din privata oas. Du får gott och väl plats med dubbelsängen och två nattduksbord.

Gästtoalett

Din nya lägenhet har inte bara en utan två wc-rum. Det lilla men smart planerade når du direkt från hallen och är en räddare i nöden när familjen ska komma iväg på morgonen. Eller gör det ännu lyxigare och dedicera denna yta till alla gäster.

Badrum

Kliv i denna helkaklade skönhet och känn den sköna golvkomfortvärmen under fötterna efter en ruggig höstpromenad. Avsluta med en timme i badet lyssnades på din favoritljudbok. När det är tvättdags behöver du inte fundera på om du bokade tvättid eller inte. I ditt badrum ryms både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och balkong 2

Navet i ett hem måste ändå vara vardagsrummet. Det är en naturlig mötesplats i hemmet och här är det inget undantag. Rummet rymmer en större soffa och fåtöljer för extra sittplatser för sällskapet, eller till dig om du känner för att variera. Härifrån når du även hemmets andra balkong som ger skön utomhusyta.

Kök

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger köket. En smart planerad yta som är skapad för att göra det så enkelt för dig som möjligt. Du har bra med arbetsyta och energisnåla vitvaror.

Sovrum 1

Den här lägenheten har ett extra rum som är lite mindre och passar utmärkt som arbetsrum, eller varför inte barnrum. Här får du enkelt plats med ett skrivbord och en tillhörande stol. Perfekt för dig som föredrar att jobba hemifrån.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.