Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41201, 4 Rum, 93 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

På fjärde våningen bor du avskilt

Här får du plats för den större familjen utan att det ska kännas trångt, eller för paret som gillar att ha extra yta. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns genomgående ljus och fräsch.

Området passar alla smaker. Oavsett om du är en citymänniska som gärna har närhet till shopping, eller om du hellre föredrar lugna skogspromenader så är du välkommen till ditt nya hem. Innergården har en berså som under vår och sommarmånaderna verkligen kommer till sin rätt, passa på att lära känna dina grannar eller bjud dit vänner och familj. Känner du för egentid har du året om tillgång till fritidsaktiviteter av olika slag.

Hall

Du kommer bli positivt överraskad första gången du öppnar ytterdörren och blickar ut över allt som är ditt. För det är sant, från hallen ser du ut över hela lägenheten. Traska några steg på den lyxiga ekparketten och häng undan ytterkläderna i den platsbyggda garderoben. För att sedan ta dig en ditt i alla andra rum.

Sovrum 3

I den här lägenheten finns det två sovrum, ett lite större och ett lite mindre. Det mindre passar utmärk för nattgästen, tonåringen eller småbarnen. Den mindre sängen täcker en av långsidorna.

Sovrum 2 och balkong 1

Går vi över till nästa sovrum upptäcker du att här finns en balkong. Inred den efter årets alla årstider och se den som en förlängning av din privata oas. Du får gott och väl plats med dubbelsängen och två nattduksbord.

Gästtoalett

Din nya lägenhet har inte bara en utan två wc-rum. Det lilla men smart planerade når du direkt från hallen och är en räddare i nöden när familjen ska komma iväg på morgonen. Eller gör det ännu lyxigare och dedicera denna yta till alla gäster.

Badrum

Kliv i denna helkaklade skönhet och känn den sköna golvkomfortvärmen under fötterna efter en ruggig höstpromenad. Avsluta med en timme i badet lyssnades på din favoritljudbok. När det är tvättdags behöver du inte fundera på om du bokade tvättid eller inte. I ditt badrum ryms både tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum och balkong 2

Navet i ett hem måste ändå vara vardagsrummet. Det är en naturlig mötesplats i hemmet och här är det inget undantag. Rummet rymmer en större soffa och fåtöljer för extra sittplatser för sällskapet, eller till dig om du känner för att variera. Härifrån når du även hemmets andra balkong som ger skön utomhusyta.

Kök

I direkt anslutning till vardagsrummet ligger köket. En smart planerad yta som är skapad för att göra det så enkelt för dig som möjligt. Du har bra med arbetsyta och energisnåla vitvaror.

Sovrum 1

Den här lägenheten har ett extra rum som är lite mindre och passar utmärkt som arbetsrum, eller varför inte barnrum. Här får du enkelt plats med ett skrivbord och en tillhörande stol. Perfekt för dig som föredrar att jobba hemifrån.

Hemfakta

Bostad
41201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
93 m²
Månadsavgift
4 719 kr
Pris per m²
56 989 kr
Pris
5 300 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter