Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41105, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Plats att umgås i Märtas Berså

När du kliver in genom dörren möts du av ett generöst ljusinsläpp och ett öppet rum som bjuder in till gemenskap och trevligt häng. Välkommen till en välplanerad trea i lummiga Märtas Berså.

I din nya lägenhet är de 78 kvadratmeterna smart planerade och de olika delarna av hemmet kommer till sin rätt. Du välkomnas av en hall som öppnar upp mot hemmet samtidigt som den ger gott om förvaring. Du har ett öppet rum där matbestyr och umgänge får stå i centrum, och en egen hörna för de två sovrummen. Dubbla balkonger ger ljus och luft, och badrummet är praktiskt placerat i hallen.

Hall

Här har du slitstarka och snygga klinkerplattor precis innanför dörren – perfekt när lite lera och grus följer med in efter långpromenaden vid sjön. Utrymmet till höger låter ytterkläderna få ett självklart hem, och här finns plats för en praktisk liten hallbänk också.

Vardagsrum och kök

Hemmets hjärta, det öppna köket och vardagsrummet, får ta störst plats hemma hos dig. Här bor du med sammanlagt 42 kvadratmeter för matlagning, slappa stunder och högtidliga festligheter. Samtidigt som rummet är öppet får matbestyren en egen del med köksutrustningen i rummets ena hörna. Energisnåla vitvaror från Electrolux och gott om arbetsyta blir grunden för matlagningen.

Balkong 1 och 2

Glasdörren mellan vardagsrummens fönster leder ut till den större av de två balkongerna. Här väntar fyra sydvästvända kvadratmeter på sköna sommarstunder. Med dörr från det ena sovrummet finns den mindre balkongen med sydöstläge.

Badrum

För badfantasten blir badkaret snabbt en favorit hemma. Efter en avkopplande stund kan du räcka dig efter den varma och torra handduken på handdukstorken intill. I badrummet finns också din nya tvättstuga i miniformat.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finns treans sovrum. Ekparketten följer med in i båda, och garderober ordnar med förvaring. Det större av dem rymmer den breda sängen utan problem, och kanske blir det andra det där ordnade hemmakontoret som länge har stått på önskelistan.

Hemfakta

Bostad
41105
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Månadsavgift
4 109 kr
Pris per m²
55 128 kr
Pris
4 300 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter