Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats att umgås i Märtas Berså

När du kliver in genom dörren möts du av ett generöst ljusinsläpp och ett öppet rum som bjuder in till gemenskap och trevligt häng. Välkommen till en välplanerad trea i lummiga Märtas Berså.

I din nya lägenhet är de 78 kvadratmeterna smart planerade och de olika delarna av hemmet kommer till sin rätt. Du välkomnas av en hall som öppnar upp mot hemmet samtidigt som den ger gott om förvaring. Du har ett öppet rum där matbestyr och umgänge får stå i centrum, och en egen hörna för de två sovrummen. Dubbla balkonger ger ljus och luft, och badrummet är praktiskt placerat i hallen.

Hall

Här har du slitstarka och snygga klinkerplattor precis innanför dörren – perfekt när lite lera och grus följer med in efter långpromenaden vid sjön. Utrymmet till höger låter ytterkläderna få ett självklart hem, och här finns plats för en praktisk liten hallbänk också.

Vardagsrum och kök

Hemmets hjärta, det öppna köket och vardagsrummet, får ta störst plats hemma hos dig. Här bor du med sammanlagt 42 kvadratmeter för matlagning, slappa stunder och högtidliga festligheter. Samtidigt som rummet är öppet får matbestyren en egen del med köksutrustningen i rummets ena hörna. Energisnåla vitvaror från Electrolux och gott om arbetsyta blir grunden för matlagningen.

Balkong 1 och 2

Glasdörren mellan vardagsrummens fönster leder ut till den större av de två balkongerna. Här väntar fyra sydvästvända kvadratmeter på sköna sommarstunder. Med dörr från det ena sovrummet finns den mindre balkongen med sydöstläge.

Badrum

För badfantasten blir badkaret snabbt en favorit hemma. Efter en avkopplande stund kan du räcka dig efter den varma och torra handduken på handdukstorken intill. I badrummet finns också din nya tvättstuga i miniformat.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finns treans sovrum. Ekparketten följer med in i båda, och garderober ordnar med förvaring. Det större av dem rymmer den breda sängen utan problem, och kanske blir det andra det där ordnade hemmakontoret som länge har stått på önskelistan.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.