Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41104, 1 Rum, 31 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Yteffektiv etta med bra förvaring

Här bor du utan insyn men med härlig utsikt från balkongen. Känner du för att umgås med grannar eller bekanta är du välkommen ut till den härliga och grönskande innergården.

Detta nya område har försökt spegla så mycket av naturen som möjligt, det syns i de hållbara och stilrena materialvalen i lägenheten. Innergården blomstrar under sommaren och förvandlas till en färgkompott under hösten.

Hall

Hallen är utsmyckad med klinker den första metern in i lägenheten, perfekt och slittåligt för de lite mörkare månaderna när grus tenderar att följa med in. Häng av dig jackan i en av garderoberna för att gömma undan onödigt stök och kliv in i din nya oas.

Badrum

Här kan du tvätta, njuta av en långdusch eller bara ha en skön och avslappnande helgmorgon. Ditt badrum är designat för komfort. Ovanpå kombitvättmaskinen finns en avställningsyta, perfekt för tvättkorg eller varför inte dekorera med en fin växt.

Kök och vardagsrum

Hemmets hjärta och sällskapsyta. Här får du plats för sällskapet. Rummet rymmer soffa eller säng och det mindre matbordet, utan att det känns trångt. Tillaga maten i det smart planerade Marbodalköket.

Balkong

Vinter, vår, sommar, höst. Oavsett säsong är känslan av en egen balkong lite extra lyxigt. Tänd en ljusslinga under de allra mörkaste månaderna eller ät middagarna ute i friska luften under sommaren.

Hemfakta

Bostad
41104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
1
Storlek
31 m²
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter