Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektiv etta med bra förvaring

Här bor du utan insyn men med härlig utsikt från balkongen. Känner du för att umgås med grannar eller bekanta är du välkommen ut till den härliga och grönskande innergården.

Detta nya område har försökt spegla så mycket av naturen som möjligt, det syns i de hållbara och stilrena materialvalen i lägenheten. Innergården blomstrar under sommaren och förvandlas till en färgkompott under hösten.

Hall

Hallen är utsmyckad med klinker den första metern in i lägenheten, perfekt och slittåligt för de lite mörkare månaderna när grus tenderar att följa med in. Häng av dig jackan i en av garderoberna för att gömma undan onödigt stök och kliv in i din nya oas.

Badrum

Här kan du tvätta, njuta av en långdusch eller bara ha en skön och avslappnande helgmorgon. Ditt badrum är designat för komfort. Ovanpå kombitvättmaskinen finns en avställningsyta, perfekt för tvättkorg eller varför inte dekorera med en fin växt.

Kök och vardagsrum

Hemmets hjärta och sällskapsyta. Här får du plats för sällskapet. Rummet rymmer soffa eller säng och det mindre matbordet, utan att det känns trångt. Tillaga maten i det smart planerade Marbodalköket.

Balkong

Vinter, vår, sommar, höst. Oavsett säsong är känslan av en egen balkong lite extra lyxigt. Tänd en ljusslinga under de allra mörkaste månaderna eller ät middagarna ute i friska luften under sommaren.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.