Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smarta lösningar och balkong

Välkommen till ett hem med hög mysfaktor. Här bor du i en välplanerad etta som inte lämnat något utrymme åt slumpen. Till Sollentuna söker sig personer som vill ha närheten till naturen och grönområden, men samtidigt inte vill bort från stan. Efter en kvart på pendeln är du inne i Stockholm city och kan få din dos av storstadspuls innan det är dags att återvända hem till lugnet igen.

Hall

Kliv in i hallen, entrén till allt nytt och spännande. Vid första steget möter fötterna en klinkerlösning, tar du några steg till förvandlas golvet till en ljus och fräsch ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Vänder du blicken till höger finns plats för att hänga undan ytterkläderna i den platsbyggda garderoben.

Badrum

Badrummet känns luftigt och med mycket yta. Här har du en energieffektiv kombitvättmaskin som hjälper dig med tvätten. Komfortvärmen i golvet ser till att värma de frusna fötterna och ger en behaglig komfort året runt. Förvaringen ovanför och under handfatet hjälper dig att hålla ordning på dina produkter.

Kök och vardagsrum

Fortsätt in i lägenheten och möts av köket som mynnar ut i vardagsrummet. Här lagar du mat i ett Marbodalkök med vitvaror från Electrolux. Det finns gott om ytor att sitta på, antingen vid det mindre matbordet eller i soffan framför tv:n för riktigt slappa dagar.

Balkong

Att ha tillgång till en egen balkong är lyx. Under sommarmånaderna blir det som en förlängning av rummen och du har ytterligare en yta att njuta av.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.