Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41103, 1 Rum, 31 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Smarta lösningar och balkong

Välkommen till ett hem med hög mysfaktor. Här bor du i en välplanerad etta som inte lämnat något utrymme åt slumpen. Till Sollentuna söker sig personer som vill ha närheten till naturen och grönområden, men samtidigt inte vill bort från stan. Efter en kvart på pendeln är du inne i Stockholm city och kan få din dos av storstadspuls innan det är dags att återvända hem till lugnet igen.

Hall

Kliv in i hallen, entrén till allt nytt och spännande. Vid första steget möter fötterna en klinkerlösning, tar du några steg till förvandlas golvet till en ljus och fräsch ekparkett som är genomgående i hela lägenheten. Vänder du blicken till höger finns plats för att hänga undan ytterkläderna i den platsbyggda garderoben.

Badrum

Badrummet känns luftigt och med mycket yta. Här har du en energieffektiv kombitvättmaskin som hjälper dig med tvätten. Komfortvärmen i golvet ser till att värma de frusna fötterna och ger en behaglig komfort året runt. Förvaringen ovanför och under handfatet hjälper dig att hålla ordning på dina produkter.

Kök och vardagsrum

Fortsätt in i lägenheten och möts av köket som mynnar ut i vardagsrummet. Här lagar du mat i ett Marbodalkök med vitvaror från Electrolux. Det finns gott om ytor att sitta på, antingen vid det mindre matbordet eller i soffan framför tv:n för riktigt slappa dagar.

Balkong

Att ha tillgång till en egen balkong är lyx. Under sommarmånaderna blir det som en förlängning av rummen och du har ytterligare en yta att njuta av.

Hemfakta

Bostad
41103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
1
Storlek
31 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter