Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41102, 3 Rum, 87 m²

2 planerade visningar

Njut av stillheten, lugnet och den lummiga innergården

Ditt nya område omges av en fantastisk natur, skog och badmöjligheter på sommaren. Detta speglas också i den lummiga innergården som pryds av den grönskande bersån.

För den miljömedvetne är detta boende optimalt. Det märks i de material och de vitvaror som omsorgsfullt valts för att bidra till en bättre miljö. Den fina naturen finns bakom knuten och lockar storstadspulsen en dag finns det bra kommunikationer in till city. Väljer du detta område präglas du av ett miljötänk rakt igenom.

Hall

Låt ekparketten leda dig från hallen genom alla rum. Ingången till ditt nya hem upplevs öppet, ljust och fräscht. Släng av dig ytterkläderna och stoppa undan dessa i garderoben och vira av dig halsduken på hatthyllan.

Badrum

Badrummet kan vara en av de viktigaste platserna i ett hem, det är här du börjar och avslutar varje dag. Inredningen är kakel och klinker i naturliga färger som skapar lugn och harmoni. Och det hjälper även det rymliga badkaret till med. Den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen och ser till att kläderna dina blir rena och fina.

Sovrum 1

Ta dig vidare till sovrummet, din oas och ditt krypin. Bädda dubbelsängen med fluffiga kuddar och det stora täcket och kryp ner och slumra in. Kläderna gömmer du enkelt undan i garderoberna som är placerade på den korta väggen. Ljusinsläppet kommer från det stora fönstret.

Vardagsrum

Om hallen är öppningen och den naturliga ingången till hemmet är vardagsrummet navet, ytan som håller samman och knyter an till alla andra rum. Här får du plats med en större soffa som du kan sitta många i, eller för dig som gillar extra plats. Komplettera med några av dina favoritfåtöljer, mys till det med kuddar och piffa med några gröna växter och du är där.

Kök

Trippa vidare några steg på den sköna ekparketter mot köket, en härlig och välplanerad passage som leder till balkongen. Här ingår allt som du kan önska och lite till. Generösa arbetsytor och lyxig känsla – du kommer vilja spendera tid i ditt Marbodalkök.

Sovrum 2 och klädkammare

Arbetsrum, barnrum, gym, du väljer själv hur du vill inreda denna extra yta. Här får du plats med skrivbord för hemmakontoret eller sängen för nattgäster eller barn. Det bästa med det här rummet är klädkammaren. Sortera kläderna efter färg och njut av hur mycket förvaring du faktiskt har.

Balkong

När du inte känner att du vill spendera tid på den mysiga innergården tillsammans med dina härliga grannar kan balkongen vara till tillflykt. Sätt upp dina favoritväxter och ta med en bit av grönskan några våningar upp.

Hemfakta

Bostad
41102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
4 398 kr
Pris per m²
51 149 kr
Pris
4 450 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter