Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av stillheten, lugnet och den lummiga innergården

Ditt nya område omges av en fantastisk natur, skog och badmöjligheter på sommaren. Detta speglas också i den lummiga innergården som pryds av den grönskande bersån.

För den miljömedvetne är detta boende optimalt. Det märks i de material och de vitvaror som omsorgsfullt valts för att bidra till en bättre miljö. Den fina naturen finns bakom knuten och lockar storstadspulsen en dag finns det bra kommunikationer in till city. Väljer du detta område präglas du av ett miljötänk rakt igenom.

Hall

Låt ekparketten leda dig från hallen genom alla rum. Ingången till ditt nya hem upplevs öppet, ljust och fräscht. Släng av dig ytterkläderna och stoppa undan dessa i garderoben och vira av dig halsduken på hatthyllan.

Badrum

Badrummet kan vara en av de viktigaste platserna i ett hem, det är här du börjar och avslutar varje dag. Inredningen är kakel och klinker i naturliga färger som skapar lugn och harmoni. Och det hjälper även det rymliga badkaret till med. Den energieffektiva tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen och ser till att kläderna dina blir rena och fina.

Sovrum 1

Ta dig vidare till sovrummet, din oas och ditt krypin. Bädda dubbelsängen med fluffiga kuddar och det stora täcket och kryp ner och slumra in. Kläderna gömmer du enkelt undan i garderoberna som är placerade på den korta väggen. Ljusinsläppet kommer från det stora fönstret.

Vardagsrum

Om hallen är öppningen och den naturliga ingången till hemmet är vardagsrummet navet, ytan som håller samman och knyter an till alla andra rum. Här får du plats med en större soffa som du kan sitta många i, eller för dig som gillar extra plats. Komplettera med några av dina favoritfåtöljer, mys till det med kuddar och piffa med några gröna växter och du är där.

Kök

Trippa vidare några steg på den sköna ekparketter mot köket, en härlig och välplanerad passage som leder till balkongen. Här ingår allt som du kan önska och lite till. Generösa arbetsytor och lyxig känsla – du kommer vilja spendera tid i ditt Marbodalkök.

Sovrum 2 och klädkammare

Arbetsrum, barnrum, gym, du väljer själv hur du vill inreda denna extra yta. Här får du plats med skrivbord för hemmakontoret eller sängen för nattgäster eller barn. Det bästa med det här rummet är klädkammaren. Sortera kläderna efter färg och njut av hur mycket förvaring du faktiskt har.

Balkong

När du inte känner att du vill spendera tid på den mysiga innergården tillsammans med dina härliga grannar kan balkongen vara till tillflykt. Sätt upp dina favoritväxter och ta med en bit av grönskan några våningar upp.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.