Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående öppen planlösning och två balkonger

Din nya rymliga fyra ligger högt upp i huset och har balkonger i två riktningar. En balkong i anslutning till vardagsrum som bidrar med några extra kvadratmeter och den andra i det stora sovrummet.

Ditt nya hem, Märtas Berså, ligger i Sollentuna och i ett område med saker att göra för varje årstid. Åk skidor på vintern i populära Väsjöbacken eller ta cykeln till Edsviken för ett svalkande kvällsdopp på sommaren. Oavsett om du föredrar det ena eller andra så finns det garanterat något för alla smaker.

Hall

Öppna ytterdörren och kliv in i ditt nya hem med direkt tillgång till alla rum. Ekparketten är genomgående i hela lägenheten och hallen är inget undantag, men precis innanför dörren finns praktiska klinkerplattor. I anslutning till hallen finns två rymliga skåp, ett för kläder och ett för städ. Här slipper du tänka på om vinterjackorna får plats, för det gör de, med råge.

Sovrum 3

I din rymliga fyra finns två självklara sovrum. Det ena rymmer en mindre säng, kanske till barnen eller nattgästen. Även här finns gott om förvaring med två garderober. Det härliga ljusinsläppet kommer från fönstret.

Sovrum 2 och balkong 1

Sovrum nummer två är större och innehar lyxen av en balkong. Här får du enkelt plats med en härlig dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Linneskåpet och garderoberna hjälper dig att hålla ordning. Förläng sovrummet med hjälp av balkongen under sommarmånaderna. Sov med öppna dörren och vakna till frisk luft och fågelkvitter.

Badrum och gästtoalett

Lyxen med två toaletter, den som inte upplevt denna bekvämlighet har något att se fram emot. Den lilla toaletten i direkt anslutning till hallen är helkaklad. Och bor ni en familj med flera som ska iväg på morgonen kan dessa kvadratmeter underlätta. Det stora helkaklade badrummet lämnar inget åt slumpen. Detta är rummet för både avkoppling och sysslor. Tappa upp ett bad och njut av lugnet ena dagen, eller låt tvättmaskinen ta hand om tvätten och torktumlaren lämnar allt torrt. Miljötänket går genom allt med energieffektiva vitvaror.

Kök

Rummets hjärta är vardagsrum och kök. I det smarta planerade köket har du gott om plats att förbereda middagen till gästerna, eller kanske att ni lagar tillsammans. Den öppna planlösningen mellan minimerar trängsel och det är lätt att röra sig.

Vardagsrum och balkong 2

Efter middagen tar diskmaskinen hand om efterarbetet och ni kan förflytta er några meter till soffgruppen. Under sommarmånaderna kan du visa sällskapet din fina balkong. Kanske har du även lyckats få fart på dina plantor.

Sovrum 1

För dig som kanske jobbar hemifrån ibland och vill ha en dedikerad arbetsyta kommer du att bli glad när vi berättar att din nya lägenhet har plats för detta. Från vardagsrummet kommer du åt detta lilla men yteffektiva rum som får plats med ett skrivbord, stol och till och med en växt för livlighetens skull. Njut av dagsljus när du jobbar från det stora fönsterpartiet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.