Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41101, 4 Rum, 93 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Genomgående öppen planlösning och två balkonger

Din nya rymliga fyra ligger högt upp i huset och har balkonger i två riktningar. En balkong i anslutning till vardagsrum som bidrar med några extra kvadratmeter och den andra i det stora sovrummet.

Ditt nya hem, Märtas Berså, ligger i Sollentuna och i ett område med saker att göra för varje årstid. Åk skidor på vintern i populära Väsjöbacken eller ta cykeln till Edsviken för ett svalkande kvällsdopp på sommaren. Oavsett om du föredrar det ena eller andra så finns det garanterat något för alla smaker.

Hall

Öppna ytterdörren och kliv in i ditt nya hem med direkt tillgång till alla rum. Ekparketten är genomgående i hela lägenheten och hallen är inget undantag, men precis innanför dörren finns praktiska klinkerplattor. I anslutning till hallen finns två rymliga skåp, ett för kläder och ett för städ. Här slipper du tänka på om vinterjackorna får plats, för det gör de, med råge.

Sovrum 3

I din rymliga fyra finns två självklara sovrum. Det ena rymmer en mindre säng, kanske till barnen eller nattgästen. Även här finns gott om förvaring med två garderober. Det härliga ljusinsläppet kommer från fönstret.

Sovrum 2 och balkong 1

Sovrum nummer två är större och innehar lyxen av en balkong. Här får du enkelt plats med en härlig dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Linneskåpet och garderoberna hjälper dig att hålla ordning. Förläng sovrummet med hjälp av balkongen under sommarmånaderna. Sov med öppna dörren och vakna till frisk luft och fågelkvitter.

Badrum och gästtoalett

Lyxen med två toaletter, den som inte upplevt denna bekvämlighet har något att se fram emot. Den lilla toaletten i direkt anslutning till hallen är helkaklad. Och bor ni en familj med flera som ska iväg på morgonen kan dessa kvadratmeter underlätta. Det stora helkaklade badrummet lämnar inget åt slumpen. Detta är rummet för både avkoppling och sysslor. Tappa upp ett bad och njut av lugnet ena dagen, eller låt tvättmaskinen ta hand om tvätten och torktumlaren lämnar allt torrt. Miljötänket går genom allt med energieffektiva vitvaror.

Kök

Rummets hjärta är vardagsrum och kök. I det smarta planerade köket har du gott om plats att förbereda middagen till gästerna, eller kanske att ni lagar tillsammans. Den öppna planlösningen mellan minimerar trängsel och det är lätt att röra sig.

Vardagsrum och balkong 2

Efter middagen tar diskmaskinen hand om efterarbetet och ni kan förflytta er några meter till soffgruppen. Under sommarmånaderna kan du visa sällskapet din fina balkong. Kanske har du även lyckats få fart på dina plantor.

Sovrum 1

För dig som kanske jobbar hemifrån ibland och vill ha en dedikerad arbetsyta kommer du att bli glad när vi berättar att din nya lägenhet har plats för detta. Från vardagsrummet kommer du åt detta lilla men yteffektiva rum som får plats med ett skrivbord, stol och till och med en växt för livlighetens skull. Njut av dagsljus när du jobbar från det stora fönsterpartiet.

Hemfakta

Bostad
41101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
93 m²
Månadsavgift
4 719 kr
Pris per m²
53 763 kr
Pris
5 000 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter