Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smart planerad fyra med uteplats

Ditt nya hem är välplanerat och smakfullt med en mysig uteplats mot innergården. Smarta förvaringsmöjligheter gör frigör mycket yta till helghäng och härliga middagar med vänner och familj.

Utanför din fina fyra ligger föreningens innergård. Här finns lummiga krypin där du kan ta skydd från solen under heta sommardagar – med en blomstrande berså som denna är det lätt att känna sig som hemma i grannskapet. Och när du vill söka dig mot citypulsen tar du dig till T-Centralen på endast 15 minuter.

Hall och klädkammare

När du kliver in i din klinkerlagda hall har du fyra inbyggda garderober till höger och en dedikerad klädkammare till vänster – förvaringsmöjligheter som kommer att uppskattas av både klädälskare och ordningsivrare.

Sovrum 1, 2 och uteplats

I samma del av lägenheten som klädkammaren ligger de två mindre sovrummen. I ett av rummen finns utgången till uteplatsen, vilket gör att just det sovrummet kanske blir extra eftertraktat i familjen – om du nu väljer att använda rummet till det. Här finns nämligen goda möjligheter att tänka utanför ramen. Kanske väljer du att göra rummet till en mysig läshörna där praktfulla växter skapar en subtil övergång till bersån utanför? Bara fantasin sätter gränserna.

Sovrum 3

Lägenhetens största sovrum har två stora fönster i söderläge, vilket ger ett ljuvligt ljusinsläpp hela dygnet. Eftersom garderober och linneskåp är smart placerade i hall och klädkammare kan du disponera och inreda de 15 kvadratmeterna i detta rum helt fritt.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök finns energisnåla och moderna vitvaror från Electrolux: fristående kyl och frys, varmluftsugn, mikro och en ordentlig diskmaskin. Via den öppna planlösningen är det nära till vardagsrummet, som med sin tillåtande rymd är lätt att både inreda och trivas i. Här finns gott om plats för både trevliga middagar och mysigt soffhäng.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en lyxig detalj när många är hemma samtidigt. Båda rummen är stilrent utformade och ger plats åt vardagsbestyren. I badrummet finns badkaret och tvättstugan i miniformat.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.