Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rum att ta ut svängarna

Ditt nya hem har en stor uteplats där hela familjen får plats att umgås utan bekymmer. Om vädret inte är på er sida är turligt nog även insidan av lägenheten som gjord för trivsam samvaro.

Här bor du med både natur och citypuls i närheten. En kort promenad bort ligger Sollentuna Centrum med utmärkta livsmedelsbutiker och härlig shopping. Om vintrarna finns en komplett alpin skidanläggning på promenadavstånd, och våren möter du med fördel i något av de tre närliggande naturreservaten.

Uteplats

Din uteplats blir i praktiken ett extrarum om somrarna. Altanen har förmiddagssol och utsikt mot den arkitektritade, grönskande bersån på innergården. Med sina 15 kvadratmeter finns här gott om plats för hela familjen att odla, umgås och sola.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns separat frys och kyl från Electrolux och utrymme nog för ett rejält middagsbord redo för trevliga samtal och kulinariska äventyr. Och efter maten tar din splitternya diskmaskin hand om det trista efterspelet. Vardagsrummet ger spatiöst med utrymme för gemenskap och trevligheter och möblerna står fint på ekparketten.

Badrum och gästtoalett

I ditt största badrum finns tvättmaskin och torktumlare som gör livet lättare. Här väntar också hemmets badkar på att värma dig under vintern och ge svalka om somrarna. Det mindre badrummet är lätt att vara tacksam för under stressiga vardagsmorgnar, när fler än en familjemedlem snabbt behöver göra sig redo för dagens plikter.

Fyra sovrum

I ditt nya hem finns fyra rum av olika storlek och struktur. Det största sovrummet har tre inbyggda garderober och en altandörr som leder direkt till uteplatsen. Övriga har alla minst en snedvägg som ger karaktär och charm till rummet. De mindre rummen passar utmärkt som barnrum, hemmakontor, ateljé eller hemmastudio – oavsett funktion finns här rikliga möjligheter för dig och din livsstil att ta ut svängarna ordentligt.

Hall

Hemmets hall ordnar med förvaring i två garderober och i hörnan där hatthyllan och skostället kan husera. Klinkergolvet innanför dörren är stilrent och lertåligt.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.