Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

41001, 5 Rum, 106 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Rum att ta ut svängarna

Ditt nya hem har en stor uteplats där hela familjen får plats att umgås utan bekymmer. Om vädret inte är på er sida är turligt nog även insidan av lägenheten som gjord för trivsam samvaro.

Här bor du med både natur och citypuls i närheten. En kort promenad bort ligger Sollentuna Centrum med utmärkta livsmedelsbutiker och härlig shopping. Om vintrarna finns en komplett alpin skidanläggning på promenadavstånd, och våren möter du med fördel i något av de tre närliggande naturreservaten.

Uteplats

Din uteplats blir i praktiken ett extrarum om somrarna. Altanen har förmiddagssol och utsikt mot den arkitektritade, grönskande bersån på innergården. Med sina 15 kvadratmeter finns här gott om plats för hela familjen att odla, umgås och sola.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns separat frys och kyl från Electrolux och utrymme nog för ett rejält middagsbord redo för trevliga samtal och kulinariska äventyr. Och efter maten tar din splitternya diskmaskin hand om det trista efterspelet. Vardagsrummet ger spatiöst med utrymme för gemenskap och trevligheter och möblerna står fint på ekparketten.

Badrum och gästtoalett

I ditt största badrum finns tvättmaskin och torktumlare som gör livet lättare. Här väntar också hemmets badkar på att värma dig under vintern och ge svalka om somrarna. Det mindre badrummet är lätt att vara tacksam för under stressiga vardagsmorgnar, när fler än en familjemedlem snabbt behöver göra sig redo för dagens plikter.

Fyra sovrum

I ditt nya hem finns fyra rum av olika storlek och struktur. Det största sovrummet har tre inbyggda garderober och en altandörr som leder direkt till uteplatsen. Övriga har alla minst en snedvägg som ger karaktär och charm till rummet. De mindre rummen passar utmärkt som barnrum, hemmakontor, ateljé eller hemmastudio – oavsett funktion finns här rikliga möjligheter för dig och din livsstil att ta ut svängarna ordentligt.

Hall

Hemmets hall ordnar med förvaring i två garderober och i hörnan där hatthyllan och skostället kan husera. Klinkergolvet innanför dörren är stilrent och lertåligt.

Hemfakta

Bostad
41001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
5
Storlek
106 m²
Månadsavgift
5 233 kr
Pris per m²
45 755 kr
Pris
4 850 000 kr
Inflytt från
Oktober 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter