Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Charmig vindsvåningskänsla med terrass

Om du är svag för snedtak och integritet kommer du att känna dig som hemma i den här lägenheten med fritt läge högst upp i huset.

Även om din förening har en innergård med många härliga gemensamma ytor och sittplatser kan det ändå kännas skönt att dra dig tillbaka högst upp i huset och njuta av stillheten på sin egen terrass. Här bor du avskilt och lugnt med naturen runt hörnet, det välsorterade Sollentuna Centrum på gångavstånd och 15 minuters resa med pendeltåg till Stockholm City.

Terrass

Din terrass på 10 kvadratmeter har tillräckligt med plats för sällskap om du vill ställa till med fest, men passar precis lika bra för en stund i stillhet med en god bok och ett glas färskpressad lemonad. Du når terrassen från lägenhetens båda sovrum.

Vardagsrum och kök

Snedtaket ger även en ombonad och unik känsla åt vardagsrummet, som kan inredas på många olika manér. En luftig, öppen planlösning binder ihop vardagsrummet med köket, där två stora takfönster släpper in ljus över både matlagning och middag.

Badrum

Badkaret i ditt helkaklade badrum står redo för att svalka ner dig heta sommardagar och värma upp dig kyliga vinterkvällar. Bakom spegelluckorna i väggskåpet och i den rymliga kommoden finns gott om utrymme att förvara familjens hygienartiklar.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finns hemmets två sovrum. Båda erbjuder trivsam och lättmöblerad yta för sängar och andra trevligheter.

Klädkammare

Det är nog svårt att tänka sig en mer ombonad garderob än den här klädkammaren med snedtak – ett mysigt krypin med plats för alla säsongens plagg.

Hall

Hemmets hall erbjuder förvaring i tre garderober och på hatthyllan kan säsongens favoritjackor ha sin plats. Klinkergolvet precis innanför dörren är slitstarkt mot lera och grus.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.