Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31501, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Charmig vindsvåningskänsla med terrass

Om du är svag för snedtak och integritet kommer du att känna dig som hemma i den här lägenheten med fritt läge högst upp i huset.

Även om din förening har en innergård med många härliga gemensamma ytor och sittplatser kan det ändå kännas skönt att dra dig tillbaka högst upp i huset och njuta av stillheten på sin egen terrass. Här bor du avskilt och lugnt med naturen runt hörnet, det välsorterade Sollentuna Centrum på gångavstånd och 15 minuters resa med pendeltåg till Stockholm City.

Terrass

Din terrass på 10 kvadratmeter har tillräckligt med plats för sällskap om du vill ställa till med fest, men passar precis lika bra för en stund i stillhet med en god bok och ett glas färskpressad lemonad. Du når terrassen från lägenhetens båda sovrum.

Vardagsrum och kök

Snedtaket ger även en ombonad och unik känsla åt vardagsrummet, som kan inredas på många olika manér. En luftig, öppen planlösning binder ihop vardagsrummet med köket, där två stora takfönster släpper in ljus över både matlagning och middag.

Badrum

Badkaret i ditt helkaklade badrum står redo för att svalka ner dig heta sommardagar och värma upp dig kyliga vinterkvällar. Bakom spegelluckorna i väggskåpet och i den rymliga kommoden finns gott om utrymme att förvara familjens hygienartiklar.

Sovrum 1 och 2

Vägg i vägg finns hemmets två sovrum. Båda erbjuder trivsam och lättmöblerad yta för sängar och andra trevligheter.

Klädkammare

Det är nog svårt att tänka sig en mer ombonad garderob än den här klädkammaren med snedtak – ett mysigt krypin med plats för alla säsongens plagg.

Hall

Hemmets hall erbjuder förvaring i tre garderober och på hatthyllan kan säsongens favoritjackor ha sin plats. Klinkergolvet precis innanför dörren är slitstarkt mot lera och grus.

Hemfakta

Bostad
31501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
Månadsavgift
4 109 kr
Pris per m²
67 949 kr
Pris
5 300 000 kr
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter