Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 88 m², Lägenhet 31402

Beskrivning

Ett ljust hem med allt i närheten

Din nya fyra ger dig alla möjligheter i världen. En kreativ studio, ett hemmakontor – i ditt nya hem kan många drömmar bli verklighet. Lägenheten är ljus och inbjudande och försedd med två balkonger.

Bersån på innergården grönskar praktfullt under sommarhalvåret och blir en härlig plats att grilla, fika och umgås på med nya och gamla vänner. En kort promenad bort ligger Sollentuna Centrum med shopping av hög kvalitet. I närheten ligger också Väsjöbacken som erbjuder utförsåkning om vintrarna. Om somrarna har du hela tre naturreservat i närheten där du kan återhämta dig under helgen.

Hall

Innanför lägenhetens ytterdörr väntar smart förvaring och öppningar åt hemmets olika delar. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor innan ekparketten tar vid.

Vardagsrum och balkong

Vardagsrummet är öppet och ljust, med fin ekparkett och rikligt ljusinsläpp från balkongen – här kan du njuta av långa middagar och fina stunder med vänner och familj i kvällssolen både inomhus och utomhus.

Kök

Ditt nya kök är placerat i det öppna rummets ena hörn. Här lagar du maten på energieffektivt vis med gott om arbetsyta på de nya köksbänkarna.

Sovrum 3 med balkong

Lägenhetens största sovrum har en egen balkong med morgonsol, som låter dig börja varje dag med att kliva ut och bada i solvärme. Sovrummets tre garderober rymmer plagg för alla säsonger.

Sovrum 1 och 2

Snett bakåt och vänster från entrén hittar du lägenhetens andra stora sovrum. Här finns två garderober, ett stort fönster med ljusinsläpp från öster och gott om plats för både dubbelsäng och andra möbler. Lägenhetens minsta rum kan lätt användas som ett extra sovrum. Det kan också bli ett arbetsrum, en studio eller ateljé – öppna fönstret för att släppa in lite syre till den kreativa processen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.