Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31401, 5 Rum, 110 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Femma med plats för liv

Med fyra sovrum och två balkonger finns det gott om plats för både umgänge och privatliv i ditt nya hem. Fyra sovrum, två balkonger och öppna ytor ger gott om utrymme.

I grannskapet finns något för alla: i Sollentuna Centrum finns nära shopping med ett formidabelt utbud på 115 butiker. På sjön Edsviken kan den som vill ta skridskoturer om vintrarna och njuta av härliga stunder på soldränkta badklippor om somrarna. Och in till stan tar det bara 15 minuter med pendeltåget.

Hall

Hemmet startar med en luftig hall som sköter sitt jobb med att bjuda in till resten av hemmet och erbjuda gott om förvaring.

Sovrum 1 och balkong 1

I den här lägenheten finns gott om plats för alla i familjen. Fyra rymliga sovrum väntar på att möbleras och levas i. Det största problemet kommer nog bli att bestämma vem som ska få rummet med egen balkong och förmiddagssol.

Sovrum 2, 3 och 4

De tre mindre sovrummen ger plats för sängar, skrivbord, lekhörnor och arbetsplatser. Allt efter tycke, smak och behov. Ekparketten är den gemensamma basen.

Vardagsrum och balkong 2

På den mattlackade ekparketten i ert stora vardagsrum finns gott om plats för både vardag och fest. En andhämtningspaus på balkongen ligger aldrig längre än ett par steg bort. Det mysiga västläget gör att ni kan njuta av kvällssolen hela sommarhalvåret.

Kök

Hemma hos dig lagas maten i ett rymligt kök med energisnåla vitvaror som hjälp. Köksbänken går längst två väggar och ger plats för flera hemmakockar som hjälps åt med middagen.

Badrum och gästtoalett

Ingen gillar att stå i kö på morgonen. Därför finns det två kompletta badrum hemma hos er. I det mindre badrummet finns en härlig hörndusch, och i det andra ett fint badkar som torde bli en populär plats att vistas i om vintrarna. Det större badrummet har också tvättmaskin och torktumlare som tar hand om hela familjens tvätt utan bekymmer.

Hemfakta

Bostad
31401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
5
Storlek
110 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter