Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Femma med plats för liv

Med fyra sovrum och två balkonger finns det gott om plats för både umgänge och privatliv i ditt nya hem. Fyra sovrum, två balkonger och öppna ytor ger gott om utrymme.

I grannskapet finns något för alla: i Sollentuna Centrum finns nära shopping med ett formidabelt utbud på 115 butiker. På sjön Edsviken kan den som vill ta skridskoturer om vintrarna och njuta av härliga stunder på soldränkta badklippor om somrarna. Och in till stan tar det bara 15 minuter med pendeltåget.

Hall

Hemmet startar med en luftig hall som sköter sitt jobb med att bjuda in till resten av hemmet och erbjuda gott om förvaring.

Sovrum 1 och balkong 1

I den här lägenheten finns gott om plats för alla i familjen. Fyra rymliga sovrum väntar på att möbleras och levas i. Det största problemet kommer nog bli att bestämma vem som ska få rummet med egen balkong och förmiddagssol.

Sovrum 2, 3 och 4

De tre mindre sovrummen ger plats för sängar, skrivbord, lekhörnor och arbetsplatser. Allt efter tycke, smak och behov. Ekparketten är den gemensamma basen.

Vardagsrum och balkong 2

På den mattlackade ekparketten i ert stora vardagsrum finns gott om plats för både vardag och fest. En andhämtningspaus på balkongen ligger aldrig längre än ett par steg bort. Det mysiga västläget gör att ni kan njuta av kvällssolen hela sommarhalvåret.

Kök

Hemma hos dig lagas maten i ett rymligt kök med energisnåla vitvaror som hjälp. Köksbänken går längst två väggar och ger plats för flera hemmakockar som hjälps åt med middagen.

Badrum och gästtoalett

Ingen gillar att stå i kö på morgonen. Därför finns det två kompletta badrum hemma hos er. I det mindre badrummet finns en härlig hörndusch, och i det andra ett fint badkar som torde bli en populär plats att vistas i om vintrarna. Det större badrummet har också tvättmaskin och torktumlare som tar hand om hela familjens tvätt utan bekymmer.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.