Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31303, 2 Rum, 63 m²

2 planerade visningar

Soldränkt tvåa med innergård utöver det vanliga

Här bor du på tredje våningen med dubbla balkonger. Du har en grönskande innergård, och ditt nya bostadsområde är anpassat för att underlätta en miljövänlig livsstil.

På föreningens gemensamma innergård hittar du, utöver den härliga grönskan, både växthus och odlingslådor: ett paradis för dig med gröna fingrar. Om du hellre bara vill ta det lugnt och umgås med familj och vänner finns flera trevliga umgängesytor med bekväma sittplatser.

Hall

Du kliver in i ditt nya hem på svarta klinkerplattor innanför ytterdörren. I hallen finns generösa garderober med gott om utrymme för ytterplagg både sommar- och vintertid. Till höger ligger vägen öppen mot vardagsrum och kök, och bakom dörren till vänster ligger sovrummet.

Balkonger i två väderstreck

I ditt nya hem behöver du inte nöja dig med enbart morgon- eller kvällssol. På östra sidan av lägenheten går du ut från sovrummet till din morgonsolsbalkong, som även funkar utmärkt för att njuta av svalkan på riktigt heta sommarkvällar. Från vardagsrummet går du ut på balkong nummer två, vänd västerut mot kvällssolen.

Kök

I din lägenhet finns ett genomgående topputrustat kök, med vitvaror från Electrolux i form av kyl och frys, högskåp med inbyggd mikro och ugn samt helintegrerad diskmaskin. Här lagar du maten på den stilrena köksbänken och du har gott om förvaring.

Badrum

Ditt helkaklade badrum har gott om förvaringsutrymme i form av ett klassiskt spegelskåp och en rejäl kommod där alla grejer som hör kvälls- och morgonrutinen till får plats. Och med egen tvättmaskin och torktumlare från Electrolux blir tvättstugeångesten ett minne blott.

Hemfakta

Bostad
31303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter