Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Soldränkt tvåa med innergård utöver det vanliga

Här bor du på tredje våningen med dubbla balkonger. Du har en grönskande innergård, och ditt nya bostadsområde är anpassat för att underlätta en miljövänlig livsstil.

På föreningens gemensamma innergård hittar du, utöver den härliga grönskan, både växthus och odlingslådor: ett paradis för dig med gröna fingrar. Om du hellre bara vill ta det lugnt och umgås med familj och vänner finns flera trevliga umgängesytor med bekväma sittplatser.

Hall

Du kliver in i ditt nya hem på svarta klinkerplattor innanför ytterdörren. I hallen finns generösa garderober med gott om utrymme för ytterplagg både sommar- och vintertid. Till höger ligger vägen öppen mot vardagsrum och kök, och bakom dörren till vänster ligger sovrummet.

Balkonger i två väderstreck

I ditt nya hem behöver du inte nöja dig med enbart morgon- eller kvällssol. På östra sidan av lägenheten går du ut från sovrummet till din morgonsolsbalkong, som även funkar utmärkt för att njuta av svalkan på riktigt heta sommarkvällar. Från vardagsrummet går du ut på balkong nummer två, vänd västerut mot kvällssolen.

Kök

I din lägenhet finns ett genomgående topputrustat kök, med vitvaror från Electrolux i form av kyl och frys, högskåp med inbyggd mikro och ugn samt helintegrerad diskmaskin. Här lagar du maten på den stilrena köksbänken och du har gott om förvaring.

Badrum

Ditt helkaklade badrum har gott om förvaringsutrymme i form av ett klassiskt spegelskåp och en rejäl kommod där alla grejer som hör kvälls- och morgonrutinen till får plats. Och med egen tvättmaskin och torktumlare från Electrolux blir tvättstugeångesten ett minne blott.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.