Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo kvadratsmart i Märtas Berså

Efter ett dopp vid Edsviken har du nära hem till din nya tvåa. Här i Sollentuna kan naturen få en enkel och självklar plats i vardagen och det finns många nya platser och aktiviteter att upptäcka.

Efter badutflykter, långpromenader och shoppingturer är din nya tvåa platsen att längta hem till. Här bor du i en praktisk tvåa i det nya kvarteret Märtas Berså. Du har 35 välplanerade kvadratmeter som rymmer alla bekvämligheter, och balkongen i österläge blir snabbt en sommarfavorit. När storstan lockar tar det bara en kvart in till stan med pendeln.

Hall

Från hallen ser du rakt fram till hemmets balkong. Här i hallen står förvaring i fokus och du har två garderober som ger en bra grund för ordning och reda. Klinkerplattorna precis innanför dörren klarar lera och grus extra bra.

Kök och vardagsrum

Din nya köksvägg är platsen där du slänger ihop snabba frukostar och lägger tid på ambitiösa långkok. Oavsett ambitionsnivå är den stilrena arbetsytan, förvaringen och de energieffektiva vitvarorna till god hjälp för köksbestyren. Här ligger en matt ekparkett som bas, och soffan, bokhyllan och matbordet får sina självklara platser.

Balkong

En egen utomhusyta på hemmaplan förstorar hemmet och ger en frihetskänsla. Oavsett om du ska duka upp sommarfrukosten eller vädra ur träningskläderna är det skönt att bara kunna öppna en dörr och gå direkt ut. Mer utomhusyta hemma får du med den stora innergården som du delar med grannarna.

Sovrum

Innan du drar för gardinen för sovrumsfönstret på kvällen kan du spana ner mot den lummiga innergården. Ditt nya sovrum ger plats åt sängen och förvaringsmöbler för kläderna. Fönsterbänken blir automatiskt en trivsam hylla för böcker och kaffekoppar.

Badrum

Om du laddar och kör igång din nya kombimaskin innan du går hemifrån kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem igen. Ovanpå maskinen finns en smart avlastningsbänk, och bredvid finns tvättstället med förvaring över och under. I det helkaklade badrummet är golvkomfortvärmen och handdukstorken trivsamma och vardagslyxiga detaljer.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.