Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31301, 4 Rum, 98 m²

2 planerade visningar

Tre sovrum och två balkonger

När du vaknar upp i ditt nya sovrum kan du öppna balkongdörren och kliva direkt ut på din ena balkong. Här kan du njuta av österlägets morgonsol och trivsam utsikt mot innergården med berså.

I din nya fyra i Sollentuna är stilrena och hållbara material grunden. Du har smart planerade ytor, bra förvaring och energieffektiva vitvaror. Tre rum för lugn och ro kompletteras med en generös yta där matlagning, soffmys, läxläsning och festliga kalas kan husera. Hemmets läge gör att du slipper välja mellan närhet till natur och shopping – här finns båda inom direkt räckhåll.

Hall och klädkammare

Direkt till vänster finns rum för kapphyllan och skostället, och några steg in i hallen finns den rymliga klädkammaren. Här välkomnas du av en luftig och praktisk hall med gott om förvaring.

Kök och vardagsrum

I matlagningsdelen får du plats för brödbak, mellanmålsfix och avancerade middagar på din nya köksbänk i vinkel. Rester och matvaror slipper trängas i kylen och frysen i fullhöjd, och de två högskåpen skapar en trivsam rundgång. I vardagsrummet kan tv:n hänga stabilt på en förstärkt vägg, och rummet ger luftig plats åt soffmöbeln. Från matplatsen kan du spana ut genom det breda fönstret, och du har nära ut till balkongen.

Sovrum 1

Med en garderobsvägg kan du få ordning på samlingarna med strumpor och tröjor och balkongen skapar ljus och rymd. Här kan du starta dagen med en stund på din egen balkong innan bestyren sätter igång.

Balkong 1 och 2

Dina två balkonger ger dig möjlighet att variera utomhusmiljö beroende på hur solen står och om du vill spana ut mot innergården eller mot kvartersgatan utanför. De dubbla utemiljöerna släpper in ljus och luft i hemmet och gör att du kan vara utomhus utan att lämna hemmet.

Sovrum 2 och 3

Hemmets matta ekparkett når in i alla rum och är basen också i de två mindre sovrummen. Barnsäng och sagoböcker i det ena och skrivbord och kontorsgrejer i det andra, eller kanske dubbla gästrum. Här finns utrymme för olika sorters möblemang och rum.

Badrum och gästtoalett

I det helkaklade badrummet kan du koppla av med ett varmt bad. Efteråt är komfortvärmen i klinkergolvet och handdukstorken trivsamma detaljer, och du har gott om förvaring för badrumsprylarna. Tvättbänken med energieffektiva vitvaror under blir din tvättstuga i miniformat. Gästtoaletten är gjort i samma stilrena design och ligger praktiskt placerad i hallen.

Hemfakta

Bostad
31301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 880 kr
Pris per m²
55 612 kr
Pris
5 450 000 kr
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter