Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tre sovrum och två balkonger

När du vaknar upp i ditt nya sovrum kan du öppna balkongdörren och kliva direkt ut på din ena balkong. Här kan du njuta av österlägets morgonsol och trivsam utsikt mot innergården med berså.

I din nya fyra i Sollentuna är stilrena och hållbara material grunden. Du har smart planerade ytor, bra förvaring och energieffektiva vitvaror. Tre rum för lugn och ro kompletteras med en generös yta där matlagning, soffmys, läxläsning och festliga kalas kan husera. Hemmets läge gör att du slipper välja mellan närhet till natur och shopping – här finns båda inom direkt räckhåll.

Hall och klädkammare

Direkt till vänster finns rum för kapphyllan och skostället, och några steg in i hallen finns den rymliga klädkammaren. Här välkomnas du av en luftig och praktisk hall med gott om förvaring.

Kök och vardagsrum

I matlagningsdelen får du plats för brödbak, mellanmålsfix och avancerade middagar på din nya köksbänk i vinkel. Rester och matvaror slipper trängas i kylen och frysen i fullhöjd, och de två högskåpen skapar en trivsam rundgång. I vardagsrummet kan tv:n hänga stabilt på en förstärkt vägg, och rummet ger luftig plats åt soffmöbeln. Från matplatsen kan du spana ut genom det breda fönstret, och du har nära ut till balkongen.

Sovrum 1

Med en garderobsvägg kan du få ordning på samlingarna med strumpor och tröjor och balkongen skapar ljus och rymd. Här kan du starta dagen med en stund på din egen balkong innan bestyren sätter igång.

Balkong 1 och 2

Dina två balkonger ger dig möjlighet att variera utomhusmiljö beroende på hur solen står och om du vill spana ut mot innergården eller mot kvartersgatan utanför. De dubbla utemiljöerna släpper in ljus och luft i hemmet och gör att du kan vara utomhus utan att lämna hemmet.

Sovrum 2 och 3

Hemmets matta ekparkett når in i alla rum och är basen också i de två mindre sovrummen. Barnsäng och sagoböcker i det ena och skrivbord och kontorsgrejer i det andra, eller kanske dubbla gästrum. Här finns utrymme för olika sorters möblemang och rum.

Badrum och gästtoalett

I det helkaklade badrummet kan du koppla av med ett varmt bad. Efteråt är komfortvärmen i klinkergolvet och handdukstorken trivsamma detaljer, och du har gott om förvaring för badrumsprylarna. Tvättbänken med energieffektiva vitvaror under blir din tvättstuga i miniformat. Gästtoaletten är gjort i samma stilrena design och ligger praktiskt placerad i hallen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.