Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Smart planerad tvåa vid Sollentuna centrum

Välkommen till en trivsam tvåa där alla bekvämligheter ryms på 35 kvadratmeter. Du har hög standard i kök och badrum och stilrena och hållbara material i alla rum. Balkongen ger hemmet ljus och luft.

Två trappor upp i huset finns dörren in till din nya tvåa. När du kliver in i hallen ser du hela vägen fram till den rymliga balkongen. Balkongen är faktisk nästan lika stor som sovrummet, och den blir som ett extra rum under sommarmånaderna. Köket och vardagsrummet ryms i ett gemensamt rum, och sovrummet ligger precis intill. Utanför kvarteret finns Sollentunas centrum och natur som nära grannar.

Hall

I hörnan alldeles innanför dörren finns smart plats för hatthyllan och skostället där ytterklädsfavoriterna kan vara redo för nästa tur. Garderoben och städskåpet intill blir en viktig del i förvaringen.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet får matlagningen ta välförtjänt med plats. Du har en köksvägg med toppmoderna vitvaror och bra med plats för kastruller och bunkar i lådor och skåp. När det är dags för middag kan du duka upp vid matplatsen invid det ena fönstret, eller ta med dig tallriken till soffan i andra delen av rummet.

Balkong

Matplatsen inomhus får en konkurrent på balkongen under varma dagar. Här kan du duka upp med trivsam utsikt mot gården, och till morgonkaffet gör solen dig sällskap. Med gröna växter och en och annan filt inom räckhåll får du enkelt till en trivsam utomhusoas.

Sovrum

Den svala fönsterbänken blir den perfekta hyllan för väntande böcker och andra trevligheter. Här i hemmets sovrum får sängen sin självklara plats, och du har plats för förvaringsmöbler efter tycke och smak.

Badrum

Ditt nya badrum når du från sovrummet. Här är rummet som är badrum och tvättstuga i ett. Du har en ytsmart kombimaskin som är både tvättmaskin och torktumlare mittemot hörnduschen. Gott om förvaring, en handdukstork och komfortvärme i golvet ger ett trivsamt och praktiskt rum.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.