Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fånga solen både morgon och kväll

Välkommen hem till din rymliga och mysiga tvåa. Här är solen aldrig långt bort, med en balkong för varje tid på dygnet.

Från ditt sovrum kliver du ut på din östvända balkong för att värmas upp av morgonsolen. Ett par steg ut från vardagsrummet ligger balkong nummer två, där solen istället skiner om kvällarna. När du behöver fylla på matförråden eller bara lyxa till det med en stunds shopping ligger Sollentuna Centrum runt hörnet med butiker för både vardag och fest.

Hall

Ta av dig skorna på klinkersytan i hallen och känn hur axlarna sjunker ner. Nu är du hemma och kan landa i lugnet i din nya lägenhet. Häng in ytterkläderna i någon av de rymliga hallgarderoberna och kliv på.

Badrum

Med både tvättmaskin och torktumlare blir tvätten klar och redo att vikas ihop i ett nafs. I kommoden och spegelskåpet finns gott om förvaringsutrymme för alla tillbehör till kvälls- och morgonbestyr.

Sovrum med balkong

Ditt stora sovrum har dubbla garderober och gott om utrymme för både en stor säng och andra möbler – kanske en bokhylla eller ett väggskåp? Från sovrummet kliver du ut på balkongen där solen väntar på dig om morgnarna.

Kök

Din köksinredning från Marbodal är smakfullt ljus och modern, med kyl och frys från Electrolux. Den helintegrerade diskmaskinen tar hand om middagens efterspel medan du kan dra dig tillbaks till vardagsrummet eller gå ut och avrunda kvällen på balkongen.

Vardagsrum med balkong

I ditt vardagsrum finns verkligen utrymme till att skapa ett personligt hem. Här har du fint ljusinsläpp under eftermiddag och kväll, och omedelbar närhet till din kvällssolsbalkong.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.