Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmart tvåa med stor balkong

Din nya tvåa är smart planerad – varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Här ger den öppna planlösningen, den gårdsvända balkongen och de praktiska lösningarna en lägenhet att längta hem till.

Ditt nya kvarter Märtas Berså finns mitt i Sollentuna. Sjöar, skog och shopping finns på bekvämt avstånd, och på hemmaplan finns din nya innergård. Gården blir som en gemensam trädgård för spontana fikapauser, odling och sommarkalas vid bersån. Hemma i lägenheten finns dina egna rum, och du har en rymlig balkong med morgonsol.

Hall

När du kommer hem kan du hänga av dig jackan direkt till vänster. Precis innanför dörren ligger klinkergolv innan ekparketten tar vid. I hallen får du en bas till förvaringen med två garderober.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig är köket och vardagsrummet ett enda rum. Längst den ena väggen går köksbänken, och resten av ytan ger plats åt soffhörnan och matbordet. Du lagar maten med assistans av energisnåla vitvaror, och snickerierna ger bra med förvaring. Stänkskyddet i kakel är enkelt att torka rent när tomatsåsen har kokat klart.

Balkong

När du bor i en yteffektiv tvåa blir en rymlig balkong som ett extra rum. Under sommarmånaderna blir detta enkelt favoritplatsen, och året om är det skönt att bara kunna öppna dörren hemma för lite frisk luft.

Sovrum

Ditt nya sovrum ger sängen ett eget rum. Detta blir platsen att längta till framåt kvällen. Fönstret är trivsamt vänt mot gården och ekparketten ligger som stilren bas för möbler och inredning.

Badrum

Gott om förvaring och handdukstork är praktiska och trivsamma detaljer i ditt nya badrum. Klinkergolvet är skönt komfortvarmt och ljuset kommer från spotlights i taket. Du har en smidig kombimaskin för tvättbestyren.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.