Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 98 m², Lägenhet 31101

Beskrivning

Praktisk fyra med dubbla balkonger

Med en balkong för morgonsolen och en för kvällens strålar bor du i en lägenhet med ljus och luft på hemmaplan. Utanför dörren väntar en lummig innergård med berså i Sollentuna.

I din nya lägenhet finns praktiskt planerade ytor för gemensamma stunder och för egentid. Tre sovrum skapar utrymme för lugn och ro, och den öppna planlösningen låter maten och umgänget ta plats. Garderober, klädkammare och dubbla wc-rum är välkomna delar i en aktiv vardag. Utanför dörren väntar Sollentuna där det är nära till natur, kultur, shopping och in till city.

Hall och klädkammare

Hemmet knyts ihop av den luftiga hallen. Städskåpet och klädkammaren ordnar med undangömd förvaring, och du har plats för kapphyllan och trivsamma krokar.

Kök och vardagsrum

I det luftiga vardagsrummet finns plats för hemmamiddagar och gemenskap. Tv:n får en stabil plats på den förstärkta väggen och hyllan med böcker och spel får plats den med. Köket är placerat i ena hörnet och här kan du breda ut dina köksprojekt på den generösa köksbänken. Att ha ugnen och mikron i ett högskåp ger dig bekväm uppsikt över brödbakningen, och den eleganta glaskeramikhällen är placerad strax intill.

Sovrum 1

En rymlig garderobsvägg och en egen balkong med morgonsol gör ditt nya sovrum till ett praktiskt och lyxigt rum. Sängen får sin plats på den matta ekparketten, och du har plats för en byrå och andra trevligheter.

Balkong 1 och 2

Frisk luft på hemmaplan finns åt båda hållen i din genomgående lägenhet. Med utemöbler, växter och hemtrevliga textiler kan du skapa två utemiljöer att trivas på.

Sovrum 2 och 3

Dina två mindre sovrum ligger placerade i var sin del av lägenheten för maximalt med lugn och ro. Oavsett om det är arbetsrum, barnrum eller tidernas största klädkammare som står på önskelistan blir rummens stilrena bas en bra grund.

Badrum och gästtoalett

När du donar med tvätten är badrummets komfortvärme en extra uppskattad detalj. Badrummet är luftigt och rymligt och blir både badrum och tvättstuga tack vare de energieffektiva vitvarorna vid den vänstra väggen. Du kan koppla av med ett varmt bad utan att riskera köbildning tack vare gästtoaletten i hallen. Båda rummen är stilrent helkaklade.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.