Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31101, 4 Rum, 98 m²

2 planerade visningar

Praktisk fyra med dubbla balkonger

Med en balkong för morgonsolen och en för kvällens strålar bor du i en lägenhet med ljus och luft på hemmaplan. Utanför dörren väntar en lummig innergård med berså i Sollentuna.

I din nya lägenhet finns praktiskt planerade ytor för gemensamma stunder och för egentid. Tre sovrum skapar utrymme för lugn och ro, och den öppna planlösningen låter maten och umgänget ta plats. Garderober, klädkammare och dubbla wc-rum är välkomna delar i en aktiv vardag. Utanför dörren väntar Sollentuna där det är nära till natur, kultur, shopping och in till city.

Hall och klädkammare

Hemmet knyts ihop av den luftiga hallen. Städskåpet och klädkammaren ordnar med undangömd förvaring, och du har plats för kapphyllan och trivsamma krokar.

Kök och vardagsrum

I det luftiga vardagsrummet finns plats för hemmamiddagar och gemenskap. Tv:n får en stabil plats på den förstärkta väggen och hyllan med böcker och spel får plats den med. Köket är placerat i ena hörnet och här kan du breda ut dina köksprojekt på den generösa köksbänken. Att ha ugnen och mikron i ett högskåp ger dig bekväm uppsikt över brödbakningen, och den eleganta glaskeramikhällen är placerad strax intill.

Sovrum 1

En rymlig garderobsvägg och en egen balkong med morgonsol gör ditt nya sovrum till ett praktiskt och lyxigt rum. Sängen får sin plats på den matta ekparketten, och du har plats för en byrå och andra trevligheter.

Balkong 1 och 2

Frisk luft på hemmaplan finns åt båda hållen i din genomgående lägenhet. Med utemöbler, växter och hemtrevliga textiler kan du skapa två utemiljöer att trivas på.

Sovrum 2 och 3

Dina två mindre sovrum ligger placerade i var sin del av lägenheten för maximalt med lugn och ro. Oavsett om det är arbetsrum, barnrum eller tidernas största klädkammare som står på önskelistan blir rummens stilrena bas en bra grund.

Badrum och gästtoalett

När du donar med tvätten är badrummets komfortvärme en extra uppskattad detalj. Badrummet är luftigt och rymligt och blir både badrum och tvättstuga tack vare de energieffektiva vitvarorna vid den vänstra väggen. Du kan koppla av med ett varmt bad utan att riskera köbildning tack vare gästtoaletten i hallen. Båda rummen är stilrent helkaklade.

Hemfakta

Bostad
31101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 880 kr
Pris per m²
54 082 kr
Pris
5 300 000 kr
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter