Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med uteplats i gårdens hörn

När du kommer hem från långpromenaden vid Edsviken kan du gå gårdsvägen hem och landa direkt på din nya uteplats. Här har du en stor utomhusyta som knyter ihop lägenheten med kvarterets innergård.

För utomhusstunder med lugn och ro är uteplatsen det perfekta stället här i gårdens hörn bakom en tätvuxen häck och träplank på kortsidorna. Vill du socialisera dig med grannarna är innergården med berså och odlingslådor bara ett par steg bort. Här är det enkelt att växla mellan gemenskap och egentid. Inomhus finns dina välplanerade rum i stilrent och energieffektivt utförande.

Hall

Hemmets hall leder vidare till de olika delarna av lägenheten – badrummet rakt fram, två sovrum till vänster och det öppna mat- och umgängesrummet till höger. Jackan får sin plats precis innanför dörren och du får undangömd förvaring med en dubbelgarderob.

Kök och vardagsrum

Det trivsamt kvadratiska rummet är platsen för mat, hemmapyssel och umgänge. Köket har en egen hörna som möter vardagsrummet åt två håll. Ugnen och mikron är smart placerade i ett högskåp, och kylen och frysen bidrar med en lätt avskärmning. När det vankas filmkväll kan du vara säker på att tv:n hänger stabilt på den förstärkta väggen, och vill du släppa in lite frisk luft kommer den franska balkongen väl till pass.

Sovrum 1 och 2

Andra delen av hemmet består av de två sovrummen. Det mindre blir ett utmärkt hemmakontor med plats för ett ordentligt skrivbord och hyllan för böcker och prylar. Det större är platsen för vila och återhämtning. Den breda sängen står fint på ekparketten och de tre garderoberna ger tröjor och byxor ett hem.

Uteplats

På 14 kvadratmeter behöver du inte välja mellan en ordentlig utemöbel och en liten trivsam köksträdgård. Läget ger morgonsol och du har nära ut till innergårdens gemensamma ytor. Uteplatsen når du från ditt stora sovrum.

Badrum

Ditt nya badrum är smidigt placerat mitt i lägenheten. Du har maskiner som sköter jobbet med tvätt och tork när tvättkorgen börjar bli full, och i rummet finns gott om förberedd förvaring. Komfortvärme i golvet, handdukstork och badkar är vardagslyxiga detaljer.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.