Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31001, 4 Rum, 100 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gårdsvänd uteplats och välplanerade ytor

I din nya fyra kan du öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats. Härifrån ser du kvarterets innergård och inne i lägenheten väntar 100 trivsamt planerade kvadratmeter.

Med fönster åt två håll och en egen uteplats som följs av kvarterets lummiga innergård bor du i en lägenhet som ger en radhusliknande känsla. Uteplatsens täta häck och kortsidornas plank ger en skön avgränsning mot innergården samtidigt som det är enkelt att gå från uteplatsen till gården. Inomhus finns de tre sovrummen och det öppna rummet där kök och vardagsrum möts.

Hall och klädkammare

När du kommer in i hallen ser du det öppna rummet till vänster och sovrummen åt höger. Här i hallen står förvaring i fokus och du har möblerbara ytor, en garderob och en klädkammare. Efter klinkerplattorna precis innanför dörren startar den matta ekparketten som följer med till alla rum.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kökRummets ena långsida är försedd med flera fönster och en fransk balkong för maximalt med ljus och luft. Här blir väggen bakom kylen och frysen en avskiljare mellan rummen samtidigt som ytan är öppen. Maten ordnar du vid den rymliga köksbänken med energisnåla vitvaror som hjälp, och när faten är tomma ordnar diskmaskinen med efterarbetet.

Uteplats

Med en uteplats på 16 kvadratmeter får hemmet som ett extra rum under sommarmånaderna. Här kan frukostar, slappa lässtunder och hemmaträningen ta plats i utomhusmiljö. Oavsett årstid och väder är en egen utemiljö något som skapar rymd och frihet, och på andra sidan den tätvuxna häcken finns innergården som ger mer utomhusyta hemma.

Badrum

I Märtas Berså bor du med två badplatser i närheten, och i badrummet finns ditt egna badkar för hemmabaden. Med handdukstorken på väggen kan du se till att du alltid har en torr och varm handduk, och komfortvärmen i golvet är skön under fötterna. Mittemot wc-stolen och tvättstället finns maskinerna för tvätt och tork under en smidig arbetsbänk.

Sovrum 1

Platsen att längta till framåt kvällen är det största sovrummet. Du kan få ordning på strumpor och tröjor med en rymlig garderobsvägg, och dörren ut mot uteplatsen ger en skön närhet till frisk luft. Den breda sängen kan ta sin självklara plats på ekparketten.

Sovrum 2 och 3

Bredvid det större sovrummet finns de två mindre. Fönstren vetter mot uteplatsen och ytorna är enkla att möblera oavsett om det är barnrum eller arbetsrum som gäller. Det minsta av rummen har en smidig garderob i ena hörnet.

Hemfakta

Bostad
31001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 7
Antal rum
4
Storlek
100 m²
Månadsavgift
4 944 kr
Pris per m²
49 000 kr
Pris
4 900 000 kr
Inflytt från
November 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter