Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gårdsvänd uteplats och välplanerade ytor

I din nya fyra kan du öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats. Härifrån ser du kvarterets innergård och inne i lägenheten väntar 100 trivsamt planerade kvadratmeter.

Med fönster åt två håll och en egen uteplats som följs av kvarterets lummiga innergård bor du i en lägenhet som ger en radhusliknande känsla. Uteplatsens täta häck och kortsidornas plank ger en skön avgränsning mot innergården samtidigt som det är enkelt att gå från uteplatsen till gården. Inomhus finns de tre sovrummen och det öppna rummet där kök och vardagsrum möts.

Hall och klädkammare

När du kommer in i hallen ser du det öppna rummet till vänster och sovrummen åt höger. Här i hallen står förvaring i fokus och du har möblerbara ytor, en garderob och en klädkammare. Efter klinkerplattorna precis innanför dörren startar den matta ekparketten som följer med till alla rum.

Vardagsrum och kök

Vardagsrum och kökRummets ena långsida är försedd med flera fönster och en fransk balkong för maximalt med ljus och luft. Här blir väggen bakom kylen och frysen en avskiljare mellan rummen samtidigt som ytan är öppen. Maten ordnar du vid den rymliga köksbänken med energisnåla vitvaror som hjälp, och när faten är tomma ordnar diskmaskinen med efterarbetet.

Uteplats

Med en uteplats på 16 kvadratmeter får hemmet som ett extra rum under sommarmånaderna. Här kan frukostar, slappa lässtunder och hemmaträningen ta plats i utomhusmiljö. Oavsett årstid och väder är en egen utemiljö något som skapar rymd och frihet, och på andra sidan den tätvuxna häcken finns innergården som ger mer utomhusyta hemma.

Badrum

I Märtas Berså bor du med två badplatser i närheten, och i badrummet finns ditt egna badkar för hemmabaden. Med handdukstorken på väggen kan du se till att du alltid har en torr och varm handduk, och komfortvärmen i golvet är skön under fötterna. Mittemot wc-stolen och tvättstället finns maskinerna för tvätt och tork under en smidig arbetsbänk.

Sovrum 1

Platsen att längta till framåt kvällen är det största sovrummet. Du kan få ordning på strumpor och tröjor med en rymlig garderobsvägg, och dörren ut mot uteplatsen ger en skön närhet till frisk luft. Den breda sängen kan ta sin självklara plats på ekparketten.

Sovrum 2 och 3

Bredvid det större sovrummet finns de två mindre. Fönstren vetter mot uteplatsen och ytorna är enkla att möblera oavsett om det är barnrum eller arbetsrum som gäller. Det minsta av rummen har en smidig garderob i ena hörnet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.