Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vindstvåa med egen terrass

I din genomgående tvåa väntar ett trivsamt snedtak åt ena hållet och en egen terrass åt det andra. Lägenheten är smart utformad och på 64 kvadratmeter får alla rum ta sin välförtjänta plats.

Vindstvåan startar med en hall som knyter ihop hemmets olika rum: det öppna mat- och umgängesrummet, det stora badrummet och sovrummet med dörr ut till terrassen. Utöver de rymliga ytorna har du även gott om förberedd förvaring med en klädkammare och en smart garderobslösning i sovrummet. Utanför dörren väntar Sollentunas promenadstigar och löprundor på att du ska upptäcka dem.

Hall och klädkammare

I hörnan till höger kan favoritjackan få sin plats, och i hörnet bakom badrumsdörren finns en garderob för hallförvaring. Du har ett helt rum för kläder och prylar längre in i lägenheten med dörr från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Vindsläget ger det öppna rummet en trivsam och ombonad känsla med snedtak. Ljus får du från ett takfönster och ett vanligt men djupt liggande fönster. Du har ett snyggt utformat kök i energisnål toppklass där du kan förbereda storslagna middagar och enkla mellanmål. Din matta ekparkett ligger som en elegant bas under möbler av olika slag.

Sovrum

På 19 kvadratmeter får sovrummets viktigaste möbel gott om plats, och du har utrymme för annan trivsam inredning också. Kläderna får en praktisk placering med en garderobsvägg med skjutdörrsöppning från två håll – maximalt med förvaring och minimalt med möblerbar yta som försvinner.

Terrass

Med terrassdörren i sovrummet är det enkelt att starta dagen med lite frisk luft. Här kan du spana ner mot innergården från hög höjd, och österläget ger trivsam morgonsol som sällskap. Ytan rymmer både möbler och växtlighet och du behöver inte välja mellan kafémöbeln och utomhussoffan.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.