Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21502, 2 Rum, 64 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Vindstvåa med egen terrass

I din genomgående tvåa väntar ett trivsamt snedtak åt ena hållet och en egen terrass åt det andra. Lägenheten är smart utformad och på 64 kvadratmeter får alla rum ta sin välförtjänta plats.

Vindstvåan startar med en hall som knyter ihop hemmets olika rum: det öppna mat- och umgängesrummet, det stora badrummet och sovrummet med dörr ut till terrassen. Utöver de rymliga ytorna har du även gott om förberedd förvaring med en klädkammare och en smart garderobslösning i sovrummet. Utanför dörren väntar Sollentunas promenadstigar och löprundor på att du ska upptäcka dem.

Hall och klädkammare

I hörnan till höger kan favoritjackan få sin plats, och i hörnet bakom badrumsdörren finns en garderob för hallförvaring. Du har ett helt rum för kläder och prylar längre in i lägenheten med dörr från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Vindsläget ger det öppna rummet en trivsam och ombonad känsla med snedtak. Ljus får du från ett takfönster och ett vanligt men djupt liggande fönster. Du har ett snyggt utformat kök i energisnål toppklass där du kan förbereda storslagna middagar och enkla mellanmål. Din matta ekparkett ligger som en elegant bas under möbler av olika slag.

Sovrum

På 19 kvadratmeter får sovrummets viktigaste möbel gott om plats, och du har utrymme för annan trivsam inredning också. Kläderna får en praktisk placering med en garderobsvägg med skjutdörrsöppning från två håll – maximalt med förvaring och minimalt med möblerbar yta som försvinner.

Terrass

Med terrassdörren i sovrummet är det enkelt att starta dagen med lite frisk luft. Här kan du spana ner mot innergården från hög höjd, och österläget ger trivsam morgonsol som sällskap. Ytan rymmer både möbler och växtlighet och du behöver inte välja mellan kafémöbeln och utomhussoffan.

Hemfakta

Bostad
21502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
2
Storlek
64 m²
Månadsavgift
3 499 kr
Pris per m²
65 625 kr
Pris
4 200 000 kr
Inflytt från
December 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter