Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Praktiska lösningar och lyxiga detaljer

Innan du drar för gardinen i ditt nya sovrum kan du öppna balkongdörren och avsluta dagen med några andetag av frisk luft. Där nedanför ser du din nya innergård med bersån och allt som växer.

Välkommen till en välplanerad fyra där praktiska lösningar underlättar vardagsbestyren och lyxiga detaljer ger det där lilla extra. Du har hög standard i kök och badrum, förstärkt vägg för tv:n och dubbla balkonger. Den matta ekparketten ligger som en stilren bas över hela lägenheten förutom i hallen där ett slitstarkt klinkergolv står pall mot lera och grus.

Hall

Ditt nya hem startar med en hall som öppnar upp mot lägenhetens olika delar. Här i hallen får ytterkläderna sin plats direkt till höger, och garderoberna hjälper till med förvaringen. I utrymmet mellan sovrummen finns väggytor för krokar, hyllor och andra prydligheter.

Kök och vardagsrum

Köksbänken når längst två väggar och här kan flera hemmakockar hjälpas åt med kvällens middag. Ungen och mikron är smart placerade i ett högskåp och kylen och frysen ger en trivsam avgränsning mot vardagsrummet. Hemma hos dig är alla vitvaror energieffektiva för miljöns och plånbokens skull. I vardagsrummet kan du koppla av i soffan eller duka upp vid middagsbordet vid det ena fönstret.

Balkong 1

Det breda fönstret och dörren av glas gör vardagsrummets balkong till en självklar och närvarande del av umgängesytan. Läget ger trivsam kvällssol när vädret är på din sida, och du kan spana ut mot ditt nya kvarter i Sollentuna från femte våningen.

Badrum

Med egna tvätt- och torkmaskiner behöver du inte hålla koll på bokningstider i tvättstugan, och du kan koppla av med ett varmt bad medan maskinerna sköter jobbet. Badrummet är helkaklat och du har gott om förvaring för tandborstar och tvålar. Komfortvärme och spotlights i taket är trivsamma detaljer.

Sovrum 1 och 2

Mittemellan de två större sovrummet finns ett i mindre tappning. Skrivbordet för hemmajobbande och trivsamt pyssel i lugn och ro kan få ett eget utrymme. Sovrummet intill är luftigt och rymligt.

Sovrum 3 och balkong 2

Hemmets största sovrum mäter 15 kvadratmeter. Här kan sängen vara av bredaste modell utan att rummet känns minsta trångt. Garderobsväggen hjälper dig med ordning och reda. Här i ditt nya sovrum finns dörren ut till den andra balkongen som blir din egen sovrumsbalkong. Du har alltid nära till den friska luften, och det gårdsvända läget ger trivsamma utblickar.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.