Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21402, 4 Rum, 88 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Praktiska lösningar och lyxiga detaljer

Innan du drar för gardinen i ditt nya sovrum kan du öppna balkongdörren och avsluta dagen med några andetag av frisk luft. Där nedanför ser du din nya innergård med bersån och allt som växer.

Välkommen till en välplanerad fyra där praktiska lösningar underlättar vardagsbestyren och lyxiga detaljer ger det där lilla extra. Du har hög standard i kök och badrum, förstärkt vägg för tv:n och dubbla balkonger. Den matta ekparketten ligger som en stilren bas över hela lägenheten förutom i hallen där ett slitstarkt klinkergolv står pall mot lera och grus.

Hall

Ditt nya hem startar med en hall som öppnar upp mot lägenhetens olika delar. Här i hallen får ytterkläderna sin plats direkt till höger, och garderoberna hjälper till med förvaringen. I utrymmet mellan sovrummen finns väggytor för krokar, hyllor och andra prydligheter.

Kök och vardagsrum

Köksbänken når längst två väggar och här kan flera hemmakockar hjälpas åt med kvällens middag. Ungen och mikron är smart placerade i ett högskåp och kylen och frysen ger en trivsam avgränsning mot vardagsrummet. Hemma hos dig är alla vitvaror energieffektiva för miljöns och plånbokens skull. I vardagsrummet kan du koppla av i soffan eller duka upp vid middagsbordet vid det ena fönstret.

Balkong 1

Det breda fönstret och dörren av glas gör vardagsrummets balkong till en självklar och närvarande del av umgängesytan. Läget ger trivsam kvällssol när vädret är på din sida, och du kan spana ut mot ditt nya kvarter i Sollentuna från femte våningen.

Badrum

Med egna tvätt- och torkmaskiner behöver du inte hålla koll på bokningstider i tvättstugan, och du kan koppla av med ett varmt bad medan maskinerna sköter jobbet. Badrummet är helkaklat och du har gott om förvaring för tandborstar och tvålar. Komfortvärme och spotlights i taket är trivsamma detaljer.

Sovrum 1 och 2

Mittemellan de två större sovrummet finns ett i mindre tappning. Skrivbordet för hemmajobbande och trivsamt pyssel i lugn och ro kan få ett eget utrymme. Sovrummet intill är luftigt och rymligt.

Sovrum 3 och balkong 2

Hemmets största sovrum mäter 15 kvadratmeter. Här kan sängen vara av bredaste modell utan att rummet känns minsta trångt. Garderobsväggen hjälper dig med ordning och reda. Här i ditt nya sovrum finns dörren ut till den andra balkongen som blir din egen sovrumsbalkong. Du har alltid nära till den friska luften, och det gårdsvända läget ger trivsamma utblickar.

Hemfakta

Bostad
21402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
88 m²
Inflytt från
December 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter