Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

5 Rum, 110 m², Lägenhet 21401

Beskrivning

Gott om plats i en spatiös femma

Välkommen till en luftig femma i Märtas Berså. Här finns plats för hela familjen med öppna ytor, dubbla balkonger och fyra sovrum. Fyra trappor ner finns gården för lek och spring.

På 110 kvadratmeter finns generöst med utrymme för trivsamma ytor och hemtrevliga rum. Hemmets placering gör att du kan spana ut från fönster år tre olika håll, och du har balkonger i två väderstreck. Det öppna vardagsrummet och köket är som gjort för festligheter och mysiga stunder, och balkongen bidrar med kvällssol. För att balansera upp de öppna ytorna finns tre sovrum på rad i ena delen och ett sovrum som ligger mer avskilt.

Hall

Från trapphuset kommer du in i en ljus hall som knyter ihop hemmets delar. Åt vänster finns mat- och umgängesdelen och åt höger har du sovrummen. Plats för säsongens jackor finns precis innanför dörren, och städskåpet ordnar ett hem åt dammsugaren.

Vardagsrum och kök

Två stora fönster i ena hörnet ger dig en ljus plats för hemmets matplats. Här väntar frukostar och middagar med trivsamma utblickar och skönt ljus. Maten ordnar du i hörnan intill, och även om köket går ihop med vardagsrummet åt båda håller får du en egen hörna för matbestyren tack vare kylen och frysens placering. Ekparketten ligger som en bas i hela lägenheten, och i vardagsrummet blir den grunden för umgängesmöblerna.

Balkong 1

En balkong i västerläge förgyller vardagsrummet. Glasdörren och det breda fönstret intill gör balkongens yta till en del av vardagsrummet. Här är det enkelt att växla mellan inomhus och utomhus.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en viktig ingrediens för att många ska kunna vara hemma samtidigt utan irriterande köbildningar. Här har du dusch i det mindre av rummen och badkar i det större. I badrummet finns också hörnan med tvättmaskin och torktumlare. Här kommer ljuset från spotlights i taket, och klinkergolvet har skön komfortvärme.

Sovrum 1

Platsen att landa på vid dagens slut är ditt stora sovrum i lägenhetens ena hörn. Du kan få ordning på klädsamlingarna med den rymliga garderobsväggen, och på 14 kvadratmeter finns gott om utrymme för en säng av bred modell.

Sovrum 2 och 3

Invid det största sovrummet finns två mindre. De som vaknar här har den trivsamma lyxen att kunna gå direkt ut på balkongen. Läget mot gården ger en bra uppsikt över allt som är på gång där nere. Inne i rummen kan säng, skrivbord och trivsamma lekhörnor husera.

Balkong 2

Hemmets andra balkong är gårdsvänd och här kan du äta lediga frukostar med solen som sällskap. Förutom kafémöbeln finns här rum för en och annan liten kruka med tomatplantor och solrosor.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet ligger maximalt avskilt i en egen hörna med dörr från vardagsrummet. Här blir det perfekta rummet för en tonåring som vill få sin egen del av hemmet, och garderoberna är en bra bas för förvaringen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.