Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21401, 5 Rum, 110 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gott om plats i en spatiös femma

Välkommen till en luftig femma i Märtas Berså. Här finns plats för hela familjen med öppna ytor, dubbla balkonger och fyra sovrum. Fyra trappor ner finns gården för lek och spring.

På 110 kvadratmeter finns generöst med utrymme för trivsamma ytor och hemtrevliga rum. Hemmets placering gör att du kan spana ut från fönster år tre olika håll, och du har balkonger i två väderstreck. Det öppna vardagsrummet och köket är som gjort för festligheter och mysiga stunder, och balkongen bidrar med kvällssol. För att balansera upp de öppna ytorna finns tre sovrum på rad i ena delen och ett sovrum som ligger mer avskilt.

Hall

Från trapphuset kommer du in i en ljus hall som knyter ihop hemmets delar. Åt vänster finns mat- och umgängesdelen och åt höger har du sovrummen. Plats för säsongens jackor finns precis innanför dörren, och städskåpet ordnar ett hem åt dammsugaren.

Vardagsrum och kök

Två stora fönster i ena hörnet ger dig en ljus plats för hemmets matplats. Här väntar frukostar och middagar med trivsamma utblickar och skönt ljus. Maten ordnar du i hörnan intill, och även om köket går ihop med vardagsrummet åt båda håller får du en egen hörna för matbestyren tack vare kylen och frysens placering. Ekparketten ligger som en bas i hela lägenheten, och i vardagsrummet blir den grunden för umgängesmöblerna.

Balkong 1

En balkong i västerläge förgyller vardagsrummet. Glasdörren och det breda fönstret intill gör balkongens yta till en del av vardagsrummet. Här är det enkelt att växla mellan inomhus och utomhus.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en viktig ingrediens för att många ska kunna vara hemma samtidigt utan irriterande köbildningar. Här har du dusch i det mindre av rummen och badkar i det större. I badrummet finns också hörnan med tvättmaskin och torktumlare. Här kommer ljuset från spotlights i taket, och klinkergolvet har skön komfortvärme.

Sovrum 1

Platsen att landa på vid dagens slut är ditt stora sovrum i lägenhetens ena hörn. Du kan få ordning på klädsamlingarna med den rymliga garderobsväggen, och på 14 kvadratmeter finns gott om utrymme för en säng av bred modell.

Sovrum 2 och 3

Invid det största sovrummet finns två mindre. De som vaknar här har den trivsamma lyxen att kunna gå direkt ut på balkongen. Läget mot gården ger en bra uppsikt över allt som är på gång där nere. Inne i rummen kan säng, skrivbord och trivsamma lekhörnor husera.

Balkong 2

Hemmets andra balkong är gårdsvänd och här kan du äta lediga frukostar med solen som sällskap. Förutom kafémöbeln finns här rum för en och annan liten kruka med tomatplantor och solrosor.

Sovrum 4

Det fjärde sovrummet ligger maximalt avskilt i en egen hörna med dörr från vardagsrummet. Här blir det perfekta rummet för en tonåring som vill få sin egen del av hemmet, och garderoberna är en bra bas för förvaringen.

Hemfakta

Bostad
21401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
5
Storlek
110 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter