Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

En tvåa med två balkonger

Tre trappor upp i kvarterets nya hus finns dörren in till din nya tvåa. Här väntar trivsamt planerade rum, och ditt genomgående läge ger dig två balkonger att njuta av.

Hemma hos dig är luftiga ytor, gott om förvaring och stilrena material några av utgångspunkterna. Från sovrummets balkong kan du spana ut mot innergården. Ser det ut att vankas grillkväll med grannarna kan plocka med något från kylen och hänga på. Är det i stället matlagning hemma som står på schemat är ditt välplanerade kök platsen att stanna kvar på.

Hall

En praktisk hall inleder hemmet och leder vidare till de olika rummen. Här har du dubbla garderober, plats för kapphyllan och klinkergolv precis innanför dörren.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig är platsen för matlagning och umgänge ett öppet rum på 33 kvadratmeter. Väggen bakom städskåpet och skåpet med kyl och frys blir en liten avdelare mellan rummens delar samtidigt som det hålls ihop åt båda hållen. Dubbla fönster och en balkongdörr i glas ger dig gott om ljus till slappa stunder i soffan och trivsamma måltider. Maten lagar du på energisnålt vis med dina nya vitvaror.

Balkong 1 och 2

Med en balkong åt varje håll kan du välja utsikt och solläge till den väntande balkongstunden. Båda utomhusytorna är lättmöblerade med dörren i hörnet, och sovrummets balkong vetter ut mot den gemensamma innergården.

Sovrum

Platsen att längta till vid dagens slut är ditt nya rymliga sovrum. På 14 kvadratmeter känns rummet luftig även om du väljer den breda sängen, och kläderna kan du hålla ordning på med tre garderober. Med en balkong precis utanför sovrummet kan dagarna enkelt både starta och avslutas med lite frisk luft.

Badrum

Rummet för tvätt och badrumsbestyr är elegant helkaklat. I klinkergolvet finns trivsam komfortvärme vilket är extra skönt för frusna barfotafötter. Ljuset kommer från spotlights i taket och du har en handdukstork mittemot duschen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.