Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 35 m², Lägenhet 21302

Beskrivning

Kvadratsmart boende vid Sollentuna centrum

Ditt nya kvarter ligger granne med Sollentuna centrum och du har natur och vatten inom räckhåll. Här kan du bo i en välplanerad lägenhet i ett område där naturliv och urbanitet är självklara delar.

När du kommer med pendeln från city har du bara en kort promenad hem till din nya lägenhet. På vägen kan du svänga förbi ditt lokala centrum och köpa med dig något att äta från ett av matställena om du inte känner någon matlagningsinspiration. Ditt stilrena och energieffektiva kök väntar redo när du känner för att laga mat nästa gång. Väl hemma kan du runda av dagen med en stund i bekvämt läge ute på din gårdsvända balkong.

Hall

Precis innanför dörren ligger klinkerplattor innan ekparketten tar vid. Vänsterväggen ger förvaringsyta och dammsugaren får plats i städskåpet.

Kök och vardagsrum

Hallen övergår snabbt i det öppna rummet som är både kök och vardagsrum. Köksbänken är snyggt utformad och smart planerad. Vitvarorna är miljömedvetet energisnåla och du har plats för husgerådet i lådor och skåp. Här kan du koppla av i soffan eller duka upp vid matbordet invid ett av de breda fönstren.

Balkong

Från balkongen kan du spana ut mot kvarterets lummiga innergård. Härifrån har du optimal uppsikt över årstidernas växlingar, och över vad grannarna pysslar med på gården. Österläget ger skön morgonsol och ytan är luftig.

Sovrum

Sovrummet inne i hörnet mäter sju kvadratmeter. Här kan du pusta ut i sängen och sortera kläderna i en rymlig byrå. Den matta parketten blir en snygg bas för sovrumsmöblemangen. Dörren mittemot fönstret leder in till badrummet.

Badrum

Kaklet når från golv till tak, och under klinkerplattorna finns skön golvkomfortvärme. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken och du har gott om utrymme för krämer och produkter i spegelskåpet och kommoden.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.