Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21203, 2 Rum, 63 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Balkong åt båda hållen i Märtas Berså

Från sängen är det nära ut till den ena balkongen, och den andra når du från vardagsrummet. Här kan du skapa två helt olika utomhusoaser. Inomhus finns luftiga ytor i smart utformning.

En ledig sommarmorgon kan du ta med dig kuddarna och vakna till med solen som sällskap på sovrummets balkong. Välkomstdrinken till kvällens middag serveras självklart på den andra balkongen där västerläget ordnar med kvällssol. Dina balkonger får enkelt olika funktioner och känslor, och mellan dem finns dina praktiska och trivsamma rum.

Hall

Hemmet startar med en hall där förvaring står i fokus. Dubbla garderober gömmer undan jackor och väckor och bredvid finns hatthyllan där favoritjackan alltid kan hänga. Klinkergolv precis innanför entrédörren är snyggt och praktiskt.

Vardagsrum och kök

Det största rummet hemma hos dig är det där vardagsrummet och köket möts. När matlagning står på schemat är köket i hörnet platsen som gäller, och här kan ingredienser och bunkar ta plats på den rymliga bänken. Med ugnen i ett högskåp behöver du inte böja dig ner för att ta ut tunga plåtar utan du har smidig uppsikt och skön arbetshöjd. Alla dina vitvaror är klimatsmart energieffektiva. Resten av ytan ger plats åt soffan, den sköna fåtöljen och allt det där andra som hör hemma i vardagsrummet.

Balkong 1 och 2

En balkong i sovrummet och en i vardagsrummet – här har du två utomhusytor att välja på när du vill ta med dig kaffekoppen ut. Kanske blir en balkong platsen för umgänge och mat och den andra ytan där du odlar jordgubbar, basilika och en och annan tomat.

Sovrum

Ekparketten är densamma i sovrummet som i resten av hemmet, och den blir en stilren bas för sovrumsmöblemanget. Du har utrymme för en bred säng och garderoberna ger kläderna ett ordnat hem. På fönsterbänken i kalksten kan några trivsamma växter husera, och dörren mot balkongen minskar gränsen mellan inne och ute.

Badrum

Tvätten och badrumsbestyren kan du ordna i ditt nya helkaklade badrum. Mittemot wc-stolen och tvättstället finns din egen tvätthörna med vitvaror och bänkyta. Bredvid maskinerna, under handdukstorken, finns plats för en praktisk badrumsmöbel för extra förvaring, och i andra hörnet finns hemmets dusch.

Hemfakta

Bostad
21203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter