Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 63 m², Lägenhet 21203

Beskrivning

Balkong åt båda hållen i Märtas Berså

Från sängen är det nära ut till den ena balkongen, och den andra når du från vardagsrummet. Här kan du skapa två helt olika utomhusoaser. Inomhus finns luftiga ytor i smart utformning.

En ledig sommarmorgon kan du ta med dig kuddarna och vakna till med solen som sällskap på sovrummets balkong. Välkomstdrinken till kvällens middag serveras självklart på den andra balkongen där västerläget ordnar med kvällssol. Dina balkonger får enkelt olika funktioner och känslor, och mellan dem finns dina praktiska och trivsamma rum.

Hall

Hemmet startar med en hall där förvaring står i fokus. Dubbla garderober gömmer undan jackor och väckor och bredvid finns hatthyllan där favoritjackan alltid kan hänga. Klinkergolv precis innanför entrédörren är snyggt och praktiskt.

Vardagsrum och kök

Det största rummet hemma hos dig är det där vardagsrummet och köket möts. När matlagning står på schemat är köket i hörnet platsen som gäller, och här kan ingredienser och bunkar ta plats på den rymliga bänken. Med ugnen i ett högskåp behöver du inte böja dig ner för att ta ut tunga plåtar utan du har smidig uppsikt och skön arbetshöjd. Alla dina vitvaror är klimatsmart energieffektiva. Resten av ytan ger plats åt soffan, den sköna fåtöljen och allt det där andra som hör hemma i vardagsrummet.

Balkong 1 och 2

En balkong i sovrummet och en i vardagsrummet – här har du två utomhusytor att välja på när du vill ta med dig kaffekoppen ut. Kanske blir en balkong platsen för umgänge och mat och den andra ytan där du odlar jordgubbar, basilika och en och annan tomat.

Sovrum

Ekparketten är densamma i sovrummet som i resten av hemmet, och den blir en stilren bas för sovrumsmöblemanget. Du har utrymme för en bred säng och garderoberna ger kläderna ett ordnat hem. På fönsterbänken i kalksten kan några trivsamma växter husera, och dörren mot balkongen minskar gränsen mellan inne och ute.

Badrum

Tvätten och badrumsbestyren kan du ordna i ditt nya helkaklade badrum. Mittemot wc-stolen och tvättstället finns din egen tvätthörna med vitvaror och bänkyta. Bredvid maskinerna, under handdukstorken, finns plats för en praktisk badrumsmöbel för extra förvaring, och i andra hörnet finns hemmets dusch.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.