Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 35 m², Lägenhet 21202

Beskrivning

Yteffektiv tvåa i Märtas Berså

Från balkongen och lägenhetens fönster har du utsikt mot kvarterets innergård. Bersån, odlingslådorna och de noga utvalda växtligheterna blir en trevlig bakgrund till livets bestyr.

Här bor du i ett kvarter där hemmen når utanför lägenheternas väggar. Innergården som du delar med grannarna blir som en delad trädgård under sommarmånaderna. Uppe i lägenheten på våning tre har du dina egna välplanerade rum att komma hem till. Här får livets olika delar plats på 35 kvadratmeter.

Hall

När du kommer upp från gården kliver du in i din hall med genomsikt till hemmets balkong. Jackan hänger du direkt till vänster och skorna står bra på klinkerplattorna.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens största rum är det där kök och vardagsrum knyts ihop. Den ena väggen är köksväggen där du har arbetsyta, förvaring och energisnåla vitvaror – allt i stilrent utförande som snyggt blir en del av vardagsrummet. Soffan och matplatsen kan få sina platser invid var sitt fönster så att trivsamma utblickar mot gården alltid finns nära när du kopplar av och umgås.

Balkong

På sex kvadratmeter kan kafémöbeln få sällskap av ett gäng tomatplantor och gröna växter utan att det blir trångt. Här kan du starta dagen med lite morgonsol som sällskap, och med ett gäng sköna filtar inom räckhåll kan du njuta av din egen utomhusoas långt in på hösten.

Sovrum

Sovrummet ger sängen och nattens sömn ett helt eget rum. Här kan du inreda med en byrå som hjälper till med förvaringen, och kaffekoppen står bra på fönsterbänken under lediga morgnar.

Badrum

Din kombimaskin ordnar med tvätt och tork av kläderna, duschen har en stilren glasvägg och kommoden under handfatet ger generöst med förvaring. Ditt nya badrum är elegant med helkaklade väggar och klinkergolv. Ljuset kommer från spotlights i taket och från golvet får du skön komfortvärme.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.