Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21103, 2 Rum, 63 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Dubbla balkonger och luftiga ytor

Din nya tvåa når från yttervägg till yttervägg i kvarterets nya hus och du har en balkong åt varje håll att njuta av. Mellan balkongerna finns det öppna umgängesrummet och det stora sovrummet.

Här kan du starta dagen med en stund på sovrummets balkong med morgonsol. Kvällens sista solstrålar kan du fånga från balkongen på andra sidan. Här bor du i en tvåa som omsluts av två egna balkonger, och nere på gården väntar mer utomhusyta på hemmaplan. Rummen inomhus är stilrent utformade för att hålla länge och ge plats åt din personliga smak.

Hall

Hemmet startar med hallen och härifrån delas hemmet åt två håll: köket och vardagsrummets öppna yta åt ena hållet och sovrummet åt det andra. Badrummet har du rakt fram. Med dubbla garderober i hallen kan hemmet starta med ordning och reda.

Vardagsrum och kök

På 33 kvadratmeter finns generöst med utrymme för stora middagar, avslappnat umgänge och hemmafix. I ena hörnet finns köket och här lagar du frukostar och paradrätter på stilrena och rymliga köksbänkar. Diskmaskinen och de andra vitvarorna är av energisnål toppklass.

Balkong 1 och 2

Hemma hos dig kan du välja mellan två balkonger när du vill ha frisk luft utan att gå hemifrån. Båda är trivsamt utformade och lättmöblerade med dörren i ena hörnet. Vardagsrummets balkong är västervänd och passar utmärkt som din egen uteservering med kvällssol, och åt andra hållet kan du njuta av skönt österläge.

Sovrum

Över hela lägenheten sträcker sig den matta ekparketten som en stilren bas för de olika möblemangen. I sovrummet finns plats för en säng av bred modell och andra trivsamma sovrumsmöbler. Du har tre garderober att sortera kläderna i.

Badrum

Hemma hos dig är badrummet både badrum och tvättstuga i miniformat. Din nya tvättmaskin och torktumlare är placerade i ena hörnet och ovanpå ligger en praktisk bänkskiva. Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är trivsamma detaljer här i det helkaklade badrummet.

Hemfakta

Bostad
21103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter