Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Dubbla balkonger och luftiga ytor

Din nya tvåa når från yttervägg till yttervägg i kvarterets nya hus och du har en balkong åt varje håll att njuta av. Mellan balkongerna finns det öppna umgängesrummet och det stora sovrummet.

Här kan du starta dagen med en stund på sovrummets balkong med morgonsol. Kvällens sista solstrålar kan du fånga från balkongen på andra sidan. Här bor du i en tvåa som omsluts av två egna balkonger, och nere på gården väntar mer utomhusyta på hemmaplan. Rummen inomhus är stilrent utformade för att hålla länge och ge plats åt din personliga smak.

Hall

Hemmet startar med hallen och härifrån delas hemmet åt två håll: köket och vardagsrummets öppna yta åt ena hållet och sovrummet åt det andra. Badrummet har du rakt fram. Med dubbla garderober i hallen kan hemmet starta med ordning och reda.

Vardagsrum och kök

På 33 kvadratmeter finns generöst med utrymme för stora middagar, avslappnat umgänge och hemmafix. I ena hörnet finns köket och här lagar du frukostar och paradrätter på stilrena och rymliga köksbänkar. Diskmaskinen och de andra vitvarorna är av energisnål toppklass.

Balkong 1 och 2

Hemma hos dig kan du välja mellan två balkonger när du vill ha frisk luft utan att gå hemifrån. Båda är trivsamt utformade och lättmöblerade med dörren i ena hörnet. Vardagsrummets balkong är västervänd och passar utmärkt som din egen uteservering med kvällssol, och åt andra hållet kan du njuta av skönt österläge.

Sovrum

Över hela lägenheten sträcker sig den matta ekparketten som en stilren bas för de olika möblemangen. I sovrummet finns plats för en säng av bred modell och andra trivsamma sovrumsmöbler. Du har tre garderober att sortera kläderna i.

Badrum

Hemma hos dig är badrummet både badrum och tvättstuga i miniformat. Din nya tvättmaskin och torktumlare är placerade i ena hörnet och ovanpå ligger en praktisk bänkskiva. Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är trivsamma detaljer här i det helkaklade badrummet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.