Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

21102, 2 Rum, 35 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Bo med hög standard på liten yta

Välkommen till en välplanerad tvåa som rymmer alla bekvämligheter på 35 kvadratmeter. Klimatsmarta lösningar, bekväma detaljer och stilrena material är viktiga utgångspunkter i din nya lägenhet.

En yteffektiv tvåa är perfekt för när du inte vill ha massor av utrymme men samtidigt vill ha olika rum att växla mellan. Här har du ett öppet rum för matlagning och umgänge och ett separat rum där sängen får vara den viktigaste möbeln. Den höga standarden i kök och badrum underlättar vardagsbestyren, och balkongen förstorar och öppnar upp hemmet med en skön utomhusyta.

Hall

Från trapphuset kliver du in i din hall som snabbt övergår i det öppna rummet. Här precis innanför dörren ligger tåliga klinkerplattor under fötterna, och den vänstra väggen är planerad för att ge jackor, skor och picknickfiltar ett hem.

Kök och vardagsrum

Två breda fönster och en balkongdörr i glas ordnar med ett ljust och öppet rum. Du kan duka upp vid matplatsen eller ta med tallriken till soffan. Är vädret på din sina blir balkongen den perfekta uteserveringen. Maten lagar du på din stilrena köksbänk med vitvarorna i energisnål toppklass som hjälp.

Balkong

Här kan du öppna dörren och kliva direkt ut på balkongen. Oavsett om du ska vädra kläder, stretcha efter träningen eller duka upp sommarfrukosten är en egen balkong en del av hemmet som ger extra frihet.

Sovrum

Med ett sovrum får du en avgränsad plats för sängen och ett utrymme att dra dig tillbaka till på kvällen. Sovrummet och rummet utanför har samma matta ekparkett som bas för möblemangen.

Badrum

Badrummet når du från sovrummet. Här är tvättstället, kombimaskinen för tvätt och tork, duschen och wc-stolen placerade i var sitt hörn. Med den utformningen får du ett luftigt rum att starta och avsluta dagarna i. Handdukstorken och komfortvärmen i golvet är värmande detaljer.

Hemfakta

Bostad
21102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
35 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter