Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 35 m², Lägenhet 21102

Beskrivning

Bo med hög standard på liten yta

Välkommen till en välplanerad tvåa som rymmer alla bekvämligheter på 35 kvadratmeter. Klimatsmarta lösningar, bekväma detaljer och stilrena material är viktiga utgångspunkter i din nya lägenhet.

En yteffektiv tvåa är perfekt för när du inte vill ha massor av utrymme men samtidigt vill ha olika rum att växla mellan. Här har du ett öppet rum för matlagning och umgänge och ett separat rum där sängen får vara den viktigaste möbeln. Den höga standarden i kök och badrum underlättar vardagsbestyren, och balkongen förstorar och öppnar upp hemmet med en skön utomhusyta.

Hall

Från trapphuset kliver du in i din hall som snabbt övergår i det öppna rummet. Här precis innanför dörren ligger tåliga klinkerplattor under fötterna, och den vänstra väggen är planerad för att ge jackor, skor och picknickfiltar ett hem.

Kök och vardagsrum

Två breda fönster och en balkongdörr i glas ordnar med ett ljust och öppet rum. Du kan duka upp vid matplatsen eller ta med tallriken till soffan. Är vädret på din sina blir balkongen den perfekta uteserveringen. Maten lagar du på din stilrena köksbänk med vitvarorna i energisnål toppklass som hjälp.

Balkong

Här kan du öppna dörren och kliva direkt ut på balkongen. Oavsett om du ska vädra kläder, stretcha efter träningen eller duka upp sommarfrukosten är en egen balkong en del av hemmet som ger extra frihet.

Sovrum

Med ett sovrum får du en avgränsad plats för sängen och ett utrymme att dra dig tillbaka till på kvällen. Sovrummet och rummet utanför har samma matta ekparkett som bas för möblemangen.

Badrum

Badrummet når du från sovrummet. Här är tvättstället, kombimaskinen för tvätt och tork, duschen och wc-stolen placerade i var sitt hörn. Med den utformningen får du ett luftigt rum att starta och avsluta dagarna i. Handdukstorken och komfortvärmen i golvet är värmande detaljer.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.