Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor uteplats mot gården i Märtas Berså

I din genomgående trea väntar välplanerade rum i snyggt utförande. Din uteplats är vänd mot innergården, och den täta häcken och kortsidornas plank ger en avskild hörna att trivas på mitt i kvarteret.

Dagens löprunda kan avslutas med ett kort styrkepass med innergårdens sittbänkar som utegym. Efteråt kan du landa direkt på din nya uteplats som angränsar till gården. Här har du en generöst tilltagen uteplats att njuta av, och den funkar lika fint för avkopplande stretching som för stora sommarmiddagar. Inne i lägenheten har du smart planerad förvaring i alla rum där kläder, kastruller och tandborstar får sina självklara platser.

Hall

När du kommer in har du det öppna rummet med kök och vardagsrum åt höger och sovrummen åt vänster. I hallen står det praktiska i fokus och du har slitstarkt klinkergolv innanför dörren och två garderober för förvaringen.

Vardagsrum och kök

Väggen bakom kylen och frysen blir en avskiljare mellan rummen samtidigt som att ytan hålls öppen. Du har en rymlig köksbänk att jobba på när du snor ihop mellanmål eller förbereder middagar. Diskmaskinen tar hand om det tråkiga efterarbetet. Mellan de två fönstren finns en fransk balkong som ger en extra dos av ljus och luft till den sällskapliga ytan.

Uteplats

En uteplats på 14 kvadratmeter går inte av för hackor. Ytan blir som ett extrarum under sommaren där delar av livet kan flytta ut. Oavsett väder och årstid är en egen utomhusmiljö något som ger frihet och en närhet till naturen. På andra sidan häcken tar den gemensamma innergården vid där det är enkelt att träffa grannarna.

Badrum

För badfantasten blir badrummets badkar en uppskattad detalj hemma. Du har en handdukstork som ser till att en torr handduk hänger redo efter badet, och komfortvärmen i golvet är trivsam för fötterna. Tvättmaskinen och torktumlaren ordnar med tvättbestyren på energieffektivt vis.

Sovrum 1 och 2

Bredvid varandra finns lägenhetens två sovrum. Det avlånga är som gjort för att omvandlas till ett kreativt krypin för hemmajobbaren, och det större ger generöst med plats åt dubbelsängen och sängbord i par. Här i det större finns också dörren ut till uteplatsen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.