Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

21002, 3 Rum, 73 m²

2 planerade visningar

Stor uteplats mot gården i Märtas Berså

I din genomgående trea väntar välplanerade rum i snyggt utförande. Din uteplats är vänd mot innergården, och den täta häcken och kortsidornas plank ger en avskild hörna att trivas på mitt i kvarteret.

Dagens löprunda kan avslutas med ett kort styrkepass med innergårdens sittbänkar som utegym. Efteråt kan du landa direkt på din nya uteplats som angränsar till gården. Här har du en generöst tilltagen uteplats att njuta av, och den funkar lika fint för avkopplande stretching som för stora sommarmiddagar. Inne i lägenheten har du smart planerad förvaring i alla rum där kläder, kastruller och tandborstar får sina självklara platser.

Hall

När du kommer in har du det öppna rummet med kök och vardagsrum åt höger och sovrummen åt vänster. I hallen står det praktiska i fokus och du har slitstarkt klinkergolv innanför dörren och två garderober för förvaringen.

Vardagsrum och kök

Väggen bakom kylen och frysen blir en avskiljare mellan rummen samtidigt som att ytan hålls öppen. Du har en rymlig köksbänk att jobba på när du snor ihop mellanmål eller förbereder middagar. Diskmaskinen tar hand om det tråkiga efterarbetet. Mellan de två fönstren finns en fransk balkong som ger en extra dos av ljus och luft till den sällskapliga ytan.

Uteplats

En uteplats på 14 kvadratmeter går inte av för hackor. Ytan blir som ett extrarum under sommaren där delar av livet kan flytta ut. Oavsett väder och årstid är en egen utomhusmiljö något som ger frihet och en närhet till naturen. På andra sidan häcken tar den gemensamma innergården vid där det är enkelt att träffa grannarna.

Badrum

För badfantasten blir badrummets badkar en uppskattad detalj hemma. Du har en handdukstork som ser till att en torr handduk hänger redo efter badet, och komfortvärmen i golvet är trivsam för fötterna. Tvättmaskinen och torktumlaren ordnar med tvättbestyren på energieffektivt vis.

Sovrum 1 och 2

Bredvid varandra finns lägenhetens två sovrum. Det avlånga är som gjort för att omvandlas till ett kreativt krypin för hemmajobbaren, och det större ger generöst med plats åt dubbelsängen och sängbord i par. Här i det större finns också dörren ut till uteplatsen.

Hemfakta

Bostad
21002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
73 m²
Månadsavgift
3 949 kr
Pris per m²
52 055 kr
Pris
3 800 000 kr
Inflytt från
December 2020
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter