Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Känn dig hemma på en stor uteplats

Den lummiga innergården med berså är kvarterets hjärta, och här bor du precis intill den. Den tätvuxna häcken ger en skön avskärmning mot gårdens yta och du får en egen utomhusoas att njuta av.

När du kommer in i din nya hall och kollar åt vänster ser du hela vägen till din stora uteplats. Mellan hallen och uteplatsen breder det öppna rummet för mat och umgänge ut sig, och där inne i hörnet finns dörren in till ditt nya sovrum. Här bor du på 47 välplanerade kvadratmeter mitt i naturnära Sollentuna.

Hall

Hallen är liten och praktisk med klinkergolv precis innanför dörren. Förvaring finns åt vänster, badrummet är rakt fram och resten av hemmet väntar åt höger.

Badrum

När tvättkorgen är full kan du ladda din egen tvättmaskin, och torktumlaren intill sköter torkandet. Ditt nya badrum är snyggt helkaklat, försett med golvkomfortvärme och har spotlights i taket.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet på 25 kvadratmeter knyter ihop hela hemmet och blir det viktigaste rummet. Här ordnar du veckans mat längst köksväggen och resten av ytan finns till för soffan och de andra vardagsrumsmöblerna. Du har energisnåla vitvaror i köket och en extra förstärkt vägg för tv:n om du vill hänga upp den.

Uteplats

Uteplatsen blir din egen oas med den täta häcken åt ena hållet och planket åt det andra. På tio kvadratmeter finns plats för trivsamma sommarmiddagar, slappa stunder i bekvämt läge och hemtrevliga små odlingar.

Sovrum

En säng av valfri bredd står fint på den matta ekparketten. Här är platsen att koppla av på vid dagens slut. Kläderna kan du ordna och strukturera i de tre garderoberna som också ger plats för samlingen med sängkläder.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.