Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11303, 3 Rum, 70 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Hörnlägenhet med dubbla balkonger

I Sollentuna finns det mesta inom räckhåll, och hemma i din nya trea i Märtas Berså har du dubbla balkonger, öppna ytor och hög standard. Välkommen till ett välplanerat hem med bra läge.

När du kliver in i din nya lägenhet kommer du till en entré med förvaring i garderober och i klädkammaren ett par steg fram. Rakt fram väntar det största sovrummet, och åt höger efter hörnet hittar du dörren till badrummet. Här efter tas du emot av det öppna rummet där matlagning och umgänge kan breda ut sig. Gavelläget med fönster och balkonger åt båda håll ger ljus och luft.

Hall och klädkammare

Precis innanför dörren ligger praktiska klinkerplattor. Sedan tar ekparketten som går genom hela lägenheten vid. I hallen finns gott om väggyta för krokar och spegeln, och de dubbla garderoberna och klädkammaren ordnar plats för jackor och hjälmar.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen ger ett ljust och luftigt rum för frukostbestyr, spelkvällar och festligheter. Gavelläget gör att du har två balkongdörrar att välja på när du vill släppa in den friska luften. Du har bra med plats för soffan, och på den förstärkta väggen hänger tv:n stabilt. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror i snyggt utförande, och den långa köksbänken ger en trivsam arbetsyta.

Balkong 1 och 2

En mindre balkong åt norr och en större åt väst - hemma hos dig finns alltid två utomhusalternativ att välja på. Båda har dörren i hörnet så att du kan använda ytan på bästa sätt.

Badrum

Den ena sidan av rummet blir hemmets tvättstuga i miniformat. Här har du förvaring, arbetsyta och såklart maskiner för tvätt och tork. Längst den andra sidan finns tvättställ, wc och badkar på rad. I spegelskåpet och kommoden får du utrymme för badrumsgrejerna, och handdukstorken är en värmande detalj.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är placerade i var sin del av lägenheten för maximalt med lugn och ro. I det större kan du fixa och dona med kläderna så att det bli ordning i garderobsväggen, och här har du en luftig yta för en säng av bred modell. I det större finns fönster åt två håll och i det mindre vetter fönstret mot den ena balkongen.

Hemfakta

Bostad
11303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
70 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter