Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hörnlägenhet med dubbla balkonger

I Sollentuna finns det mesta inom räckhåll, och hemma i din nya trea i Märtas Berså har du dubbla balkonger, öppna ytor och hög standard. Välkommen till ett välplanerat hem med bra läge.

När du kliver in i din nya lägenhet kommer du till en entré med förvaring i garderober och i klädkammaren ett par steg fram. Rakt fram väntar det största sovrummet, och åt höger efter hörnet hittar du dörren till badrummet. Här efter tas du emot av det öppna rummet där matlagning och umgänge kan breda ut sig. Gavelläget med fönster och balkonger åt båda håll ger ljus och luft.

Hall och klädkammare

Precis innanför dörren ligger praktiska klinkerplattor. Sedan tar ekparketten som går genom hela lägenheten vid. I hallen finns gott om väggyta för krokar och spegeln, och de dubbla garderoberna och klädkammaren ordnar plats för jackor och hjälmar.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen ger ett ljust och luftigt rum för frukostbestyr, spelkvällar och festligheter. Gavelläget gör att du har två balkongdörrar att välja på när du vill släppa in den friska luften. Du har bra med plats för soffan, och på den förstärkta väggen hänger tv:n stabilt. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror i snyggt utförande, och den långa köksbänken ger en trivsam arbetsyta.

Balkong 1 och 2

En mindre balkong åt norr och en större åt väst - hemma hos dig finns alltid två utomhusalternativ att välja på. Båda har dörren i hörnet så att du kan använda ytan på bästa sätt.

Badrum

Den ena sidan av rummet blir hemmets tvättstuga i miniformat. Här har du förvaring, arbetsyta och såklart maskiner för tvätt och tork. Längst den andra sidan finns tvättställ, wc och badkar på rad. I spegelskåpet och kommoden får du utrymme för badrumsgrejerna, och handdukstorken är en värmande detalj.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen är placerade i var sin del av lägenheten för maximalt med lugn och ro. I det större kan du fixa och dona med kläderna så att det bli ordning i garderobsväggen, och här har du en luftig yta för en säng av bred modell. I det större finns fönster åt två håll och i det mindre vetter fönstret mot den ena balkongen.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.