Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 35 m², Lägenhet 11302

Beskrivning

Gemensamma ytor och egna rum

I Märtas Berså kan livet ta mer plats än vad som ryms inom lägenhetens väggar. Du har en grönskande innergård där du kan umgås med grannarna, koppla av i bersån eller duka upp till sommarfest.

Sommarens festligheter kan ta plats på din nya gård. Grillsåser och sallader ordnar du i ditt smart planerade och fullt utrustade kök. Med balkongdörren öppen får du in den friska luften som sällskap. Härifrån kan du blicka ut mot gården och njuta av södersolen. När kvällen svalnar kan kalaset fortsätta hemma hos dig. Och om du får fler övernattande gäster än vad som ryms i bäddsoffan kan du bädda i föreningens övernattningslägenhet också.

Hall

Mittemot hallen finns dörren ut till balkongen. Här möts du av tvåans ljusinsläpp direkt när du kommer innanför dörren. Precis till höger finns köksbänken och den vänstra sidan erbjuder förvaring i olika former.

Kök och vardagsrum

I din nya tvåa samsas kökets matlagningsyta och vardagsrummet i ett och samma rum. Här är det enkelt att bjuda in till gemensam matlagning, och köksväggen ger arbetsyta och förvaring. Vid sidan av en skön soffmöbel har du också plats för ett litet matbord.

Balkong

Balkongens utomhusyta blir enkelt en favoritplats hemma under soliga stunder. Här kan du påta med tomatplantorna, duka upp välkomstdrinken eller koppla av med en väntande bok.

Sovrum

Sovrummet ger dig ett eget rum där sängen blir huvudmöbeln. Du har plats för byrån där kläderna kan sorteras och annan rogivande inredning. Fönsterbänken blir platsen för några gröna växter, trivsamma ljus och andra trevligheter.

Badrum

Med dörr från sovrummet finns ditt nya badrum. Kombimaskinen för tvätt och tork och handdukstorken på väggen intill är två praktiska inslag i vardagen. I spegelskåpet och kommoden finns plats för badrumsgrejer, och rummet är stilrent helkaklat.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.