Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 98 m², Lägenhet 11301

Beskrivning

Gott om plats i Märtas Berså

Från ditt nya sovrum kan du kliva direkt ut på en av hemmets balkonger. Här har du en södervänd plats med utsikt mot den egna innergården. Din nya fyra mäter 98 välplanerade kvadratmeter.

Runda av dagen med en löprunda i Sollentunas natur, eller tappa upp ett varmt bad för en avkopplande stund. Oavsett kvällsrutin har du ett rymligt sovrum med egen balkong att landa i vid dagens slut. Resten av lägenheten bjuder på öppna och gemenskapsvänliga ytor, praktiska lösningar och bra förvaring. Här finns även två sovrum till, och en till balkong.

Hall med klädkammare

Precis innanför dörren ligger klinkerplattor som golv. I resten av lägenheten är ekparketten basen. Hallen ger gott om plats för hatthyllan och diverse krokar, och i städskåpet kan dammsugaren husera. Klädkammaren några steg in blir enkelt en förvaringsfavorit.

Vardagsrum och kök

Ditt nya rum för matlagning och gemenskap mäter totalt 39 kvadratmeter. Balkongen släpper in den friska luften och gavelläget ger generöst med ljus till hemmafix och middagar. Maten lagar du i kökshörnan och du har gott om bänkyta att jobba på. Stänkskyddet i kakel är enkelt att torka av, ugnen är smidigt placerad i ett högskåp och du kan lämna över arbetet med disken till diskmaskinen.

Balkong 1 och 2

Slå dig ner i solen på den större balkongen, eller svalka sig i skuggan på den mindre. Här har du balkonger i två väderstreck. Oavsett solstatus och årstid är det skönt med en egen utomhusmiljö hemma, och i din nya fyra finns två.

Sovrum 1

Framåt kvällen är sovrummet platsen att längta till. Den breda sängen får luftig plats på 14 kvadratmeter, och garderobsväggen ger dig gott om utrymme för finkläder och fritidspaltor. På morgonen kommer ljuset in från två håll när du drar undan gardinerna.

Badrum och gästtoalett

Badrumsbestyren och tvätten får ett gemensamt rum mellan sovrummet och köket. Tvättmaskinen och torktumlaren har du precis innanför dörren till vänster, och rakt fram står badkaret redo för avkopplande stunder och snabba duschar. Vitt kakel täcker väggarna och du har klinkergolv under fötterna. Gästtoaletten delar badrummets eleganta utformning och ligger praktiskt placerad i hallen.

Sovrum 2 och 3

I hörnet av vardagsrummet finns dörren till det näst största sovrummet – ett avskilt och luftigt rum. Det största och det minsta sovrummen ligger bredvid varandra, och i alla blir hemmets ekparkett, vitmålade väggar och trivsamt ljusinsläpp en bra grund oavsett möblemang och funktion.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.