Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för aktivitet i Märtas Berså

Sommarens löprunda kan avslutas med ett dopp vid Edsviken innan du beger dig hem till din välplanerade tvåa. I Sollentuna kan du leva ett aktivt liv med naturen nära, en kvart från city med pendeln.

Här kan Sollentunavallen bli en del av din träningsrunda, eller så kan du springa längst med vattnet. Det finns mycket att se och göra i dina nya omgivningar, och samtidigt finns storstaden inom nära räckhåll. Hemma har du en södervänd balkong att pusta ut på, och 35 välplanerade kvadratmeter inomhus.

Hall

När du kliver in i hallen ser du din nya balkong rak fram. Den yteffektiva hallen ger plats för ytterkläder och grejer i dubbla garderober, och du har en liten hörna där hatthyllan kan få sin plats.

Kök och vardagsrum

Snabba frukostar, matlådor och ambitiösa middagar lagar du vid din nya köksvägg. Här har du arbetsyta, förvaring och energieffektiva vitvaror som bas för matlagningsbestyren. Resten av rummet ger plats för soffan, matbordet, bokhyllan och annat som hör vardagsrummet till.

Balkong

En egen utomhusyta i söderläge – balkongen blir enkelt en sommarfavorit hemma. Här kan du ta igen dig efter träningen eller duka upp kvällens middag. Oavsett årstid är det skönt att kunna öppna dörren och komma direkt ut.

Sovrum

När du drar undan gardinen på morgonen kan du spana ut mot kvarterets innergård. Rummet ger plats åt sängen och förvaringsmöbler till kläderna, och här har du dörren in till badrummet.

Badrum

Om du kör igång kombimaskinen innan du beger dig hemifrån kan tvätten vara ren och torr när du kommer tillbaka. Ovanpå maskinen finns en praktisk avlastningsyta. Mer förvaring har du i spegelskåpet och kommoden under tvättstället. Helkaklade väggar och klinkergolv är stilrent och lätt att städa.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.