Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

4 Rum, 98 m², Lägenhet 11201

Beskrivning

Smart planerad gavellägenhet

Med fönster åt två håll blir ljusinsläpp och trevliga utblickar en del av matlagning och umgänge hemma i din nya fyra. Här får gemenskapen ta stor plats, och lugn och ro väntar i egna sovrum.

I växande och naturnära Sollentuna bor du lummigt och med behändigt pendelavstånd in till city. Två trappor upp finner du din nya fyra där det är enkelt att trivas. Du har en öppen planlösning, rundgång runt klädkammaren och gästtoaletten, hög standard och tre sovrum. Balkonger i två väderstreck öppnar upp hemmet.

Hall med klädkammare

Här tar du emot familj och vänner i en luftig hall som öppnar upp mot resten av hemmet. Gästerna kan hänga sina jackor direkt innanför dörren, och de egna ytterkläderna kan vara undanstuvade i klädkammaren några steg in.

Vardagsrum och kök

Med köksbordet i rummets gavelhörn får ni gott om ljusinsläpp och utblickar till kvällens middag. Balkongen intill ger trivsam närhet till frisk luft. Rummets öppna utformning gör att matlagning, måltider och gemenskap enkelt knyts ihop, och här lagar du maten på energieffektivt vis med dina nya vitvaror.

Balkong 1 och 2

En mindre norrvänd balkong i vardagsrummet och en större åt söder – hemma hos dig finns två balkonger att välja på. Den lilla är perfekt för att knipa lite frisk luft eller ställa ut den stora grytan så att den svalnar, och den stora är platsen att slå sig ner på en solig hemmastund.

Sovrum 1

Om du rundar av dagen med en stund på balkongen har du nära in till sängen sedan. Sovrummet har den stilrena ekparketten som bas för möblemangen och en garderobsvägg där du kan få ordning på kläderna.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en praktisk detalj när många är hemma samtidigt. Gästtoaletten blir ett smart komplement till det större badrummet, och båda rummen är stilrent helkaklade. Badrummet är utrustat med ett badkar, gott om förvaring och maskiner för tvätt och tork.

Sovrum 2 och 3

Ett av de mindre sovrummen ligger vägg i vägg med det stora, och ett ligger mer avskilt med dörr från vardagsrummet. Båda rummen har breda fönster och en stilren och lättmöblerad utformning som är enkel att anpassa efter olika behov.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.