Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11201, 4 Rum, 98 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Smart planerad gavellägenhet

Med fönster åt två håll blir ljusinsläpp och trevliga utblickar en del av matlagning och umgänge hemma i din nya fyra. Här får gemenskapen ta stor plats, och lugn och ro väntar i egna sovrum.

I växande och naturnära Sollentuna bor du lummigt och med behändigt pendelavstånd in till city. Två trappor upp finner du din nya fyra där det är enkelt att trivas. Du har en öppen planlösning, rundgång runt klädkammaren och gästtoaletten, hög standard och tre sovrum. Balkonger i två väderstreck öppnar upp hemmet.

Hall med klädkammare

Här tar du emot familj och vänner i en luftig hall som öppnar upp mot resten av hemmet. Gästerna kan hänga sina jackor direkt innanför dörren, och de egna ytterkläderna kan vara undanstuvade i klädkammaren några steg in.

Vardagsrum och kök

Med köksbordet i rummets gavelhörn får ni gott om ljusinsläpp och utblickar till kvällens middag. Balkongen intill ger trivsam närhet till frisk luft. Rummets öppna utformning gör att matlagning, måltider och gemenskap enkelt knyts ihop, och här lagar du maten på energieffektivt vis med dina nya vitvaror.

Balkong 1 och 2

En mindre norrvänd balkong i vardagsrummet och en större åt söder – hemma hos dig finns två balkonger att välja på. Den lilla är perfekt för att knipa lite frisk luft eller ställa ut den stora grytan så att den svalnar, och den stora är platsen att slå sig ner på en solig hemmastund.

Sovrum 1

Om du rundar av dagen med en stund på balkongen har du nära in till sängen sedan. Sovrummet har den stilrena ekparketten som bas för möblemangen och en garderobsvägg där du kan få ordning på kläderna.

Badrum och gästtoalett

Dubbla wc-rum är en praktisk detalj när många är hemma samtidigt. Gästtoaletten blir ett smart komplement till det större badrummet, och båda rummen är stilrent helkaklade. Badrummet är utrustat med ett badkar, gott om förvaring och maskiner för tvätt och tork.

Sovrum 2 och 3

Ett av de mindre sovrummen ligger vägg i vägg med det stora, och ett ligger mer avskilt med dörr från vardagsrummet. Båda rummen har breda fönster och en stilren och lättmöblerad utformning som är enkel att anpassa efter olika behov.

Hemfakta

Bostad
11201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter