Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11103, 3 Rum, 70 m²

2 planerade visningar

Vardagsrummet med balkonger i två väderstreck

I rummet där gemenskap står i centrum faller ljuset in från två håll. Med fönster och balkonger i två väderstreck får middagar och lugna stunder gott om ljus och utblickar.

Hemma hos dig får det sociala ta en välförtjänt stor plats, och du har två sovrum för lugn och ro. Klädkammare, garderober och väl utplacerad förvaring i kök och badrum ger hem åt alla kläder, pryttlar och penaler – en värdefull hjälp i en aktiv vardag. Du har genomgående hög standard på vitvaror och material

Hall och klädkammare

Din nya trea startar med en praktisk hall där förvaring står i fokus. Dubbla garderober och en rymlig klädkammare ger gott om snyggt undangömd plats för kläder och städprylar. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor innan hemmets ekparkett tar över.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet kommer ljuset in från två håll, och du har balkonger åt båda hållen. Köket breder ut sig längs ena väggen med gott om matlagningsyta. Väggen med kylen och frysen delar av rummet en aning och gör vardagsrummet enklare att möblera. Kyl och frys i fullhöjd och ugn i ett högskåp – köket är praktisk utformat och har en energieffektiv och hög standard.

Balkong 1 och 2

Här kan du välja mellan två balkonger när du är i vardagsrummet och vill ta lite frisk luft. Du har två trivsamma ytor att inreda med utemöbler, värmande textiler och växter.

Badrum

När du öppnar dörren in till badrummet ser du badkaret rakt fram. Till höger är bänken med tvättmaskin och torktumlare under och förvaring över. Rummet har vitt kakel som når från klinkergolvet till taket, och ytan är luftig.

Sovrum 1 och 2

Med dörr från hallen hittar du ditt nya sovrum. På tretton kvadratmeter får sängen ordentligt med utrymme och garderobsväggen ger kläderna ett hem. Lägenhetens hörnläge gör att du har ett gavelrum åt det här hållet också, och ljuset kommer in från två håll när du drar undan gardinerna på morgonen. Det mindre sovrummet ligger i andra även av trean, och här får du en utmärkt yta för skrivbordet och praktiska hyllor.

Hemfakta

Bostad
11103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
70 m²
Inflytt från
Januari 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter