Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Vardagsrummet med balkonger i två väderstreck

I rummet där gemenskap står i centrum faller ljuset in från två håll. Med fönster och balkonger i två väderstreck får middagar och lugna stunder gott om ljus och utblickar.

Hemma hos dig får det sociala ta en välförtjänt stor plats, och du har två sovrum för lugn och ro. Klädkammare, garderober och väl utplacerad förvaring i kök och badrum ger hem åt alla kläder, pryttlar och penaler – en värdefull hjälp i en aktiv vardag. Du har genomgående hög standard på vitvaror och material

Hall och klädkammare

Din nya trea startar med en praktisk hall där förvaring står i fokus. Dubbla garderober och en rymlig klädkammare ger gott om snyggt undangömd plats för kläder och städprylar. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor innan hemmets ekparkett tar över.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet kommer ljuset in från två håll, och du har balkonger åt båda hållen. Köket breder ut sig längs ena väggen med gott om matlagningsyta. Väggen med kylen och frysen delar av rummet en aning och gör vardagsrummet enklare att möblera. Kyl och frys i fullhöjd och ugn i ett högskåp – köket är praktisk utformat och har en energieffektiv och hög standard.

Balkong 1 och 2

Här kan du välja mellan två balkonger när du är i vardagsrummet och vill ta lite frisk luft. Du har två trivsamma ytor att inreda med utemöbler, värmande textiler och växter.

Badrum

När du öppnar dörren in till badrummet ser du badkaret rakt fram. Till höger är bänken med tvättmaskin och torktumlare under och förvaring över. Rummet har vitt kakel som når från klinkergolvet till taket, och ytan är luftig.

Sovrum 1 och 2

Med dörr från hallen hittar du ditt nya sovrum. På tretton kvadratmeter får sängen ordentligt med utrymme och garderobsväggen ger kläderna ett hem. Lägenhetens hörnläge gör att du har ett gavelrum åt det här hållet också, och ljuset kommer in från två håll när du drar undan gardinerna på morgonen. Det mindre sovrummet ligger i andra även av trean, och här får du en utmärkt yta för skrivbordet och praktiska hyllor.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.