Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11102, 2 Rum, 35 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Yteffektiv tvåa med sol på balkongen

Hemma hos dig ryms alla bekvämligheter och praktiska detaljer på 35 kvadratmeter – ett fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum med tvättmöjligheter. Du har även en södervänd balkong.

När du kliver in genom dörren till din nya lägenhet har du genomsikt fram till hemmets balkong. Här får du en yta i uppskattat söderläge med utblick mot gården med berså och grönska. Matlagningen får ta sin välförtjänta plats med en köksvägg med toppmoderna vitvaror, och du har utrymme för soffan och ett mindre matbord.

Hall

Klinkergolvet i hallen är slitstarkt och snyggt. Garderoben och städskåpet ger plats åt jackorna och dammsugaren, och hatthyllan hänger smidigt precis innanför dörren.

Kök och vardagsrum

I din nya tvåa blir köket och vardagsrummet platsen för middagsfix och vardagsrumshäng. Spishällen, ugnen och de andra vitvarorna harmoniserar fint med de stilrena kökssnickerierna, och de är miljösmart energieffektiva. Rummet ger plats för soffhörnan och en matmöbel av mindre modell.

Balkong

Matplatsen inne i rummet kan få sällskap av en till ute på balkongen. Här kan du duka upp i skönt söderläge under sommaren. Balkongen är vänd mot innergården, och du har plats för en och annan trivsam växt vid sidan av möblerna.

Sovrum

Med sängen invid fönstret får du en perfekt hylla för boken och kaffekoppen. Förutom säng har du plats för förvaringsmöbler efter tycke och smak. Tvåans ekparkett blir rummets bas, och här har du dörren in till badrummet.

Badrum

Ditt luftiga badrum är badrum och tvättstuga i ett. Kombimaskinen ordnar med tvätt och tork av kläderna, och mittemot finns den smidiga hörnduschen. Handdukstork, förvaring och helkaklat utförande ger ett praktiskt och stilrent rum.

Hemfakta

Bostad
11102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
35 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter