Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Yteffektiv tvåa med sol på balkongen

Hemma hos dig ryms alla bekvämligheter och praktiska detaljer på 35 kvadratmeter – ett fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum med tvättmöjligheter. Du har även en södervänd balkong.

När du kliver in genom dörren till din nya lägenhet har du genomsikt fram till hemmets balkong. Här får du en yta i uppskattat söderläge med utblick mot gården med berså och grönska. Matlagningen får ta sin välförtjänta plats med en köksvägg med toppmoderna vitvaror, och du har utrymme för soffan och ett mindre matbord.

Hall

Klinkergolvet i hallen är slitstarkt och snyggt. Garderoben och städskåpet ger plats åt jackorna och dammsugaren, och hatthyllan hänger smidigt precis innanför dörren.

Kök och vardagsrum

I din nya tvåa blir köket och vardagsrummet platsen för middagsfix och vardagsrumshäng. Spishällen, ugnen och de andra vitvarorna harmoniserar fint med de stilrena kökssnickerierna, och de är miljösmart energieffektiva. Rummet ger plats för soffhörnan och en matmöbel av mindre modell.

Balkong

Matplatsen inne i rummet kan få sällskap av en till ute på balkongen. Här kan du duka upp i skönt söderläge under sommaren. Balkongen är vänd mot innergården, och du har plats för en och annan trivsam växt vid sidan av möblerna.

Sovrum

Med sängen invid fönstret får du en perfekt hylla för boken och kaffekoppen. Förutom säng har du plats för förvaringsmöbler efter tycke och smak. Tvåans ekparkett blir rummets bas, och här har du dörren in till badrummet.

Badrum

Ditt luftiga badrum är badrum och tvättstuga i ett. Kombimaskinen ordnar med tvätt och tork av kläderna, och mittemot finns den smidiga hörnduschen. Handdukstork, förvaring och helkaklat utförande ger ett praktiskt och stilrent rum.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.