Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 47 m², Lägenhet 11002

Beskrivning

Gaveltvåa med uteplats

I hörnet av gården väntar din nya tvåa. Här ger 47 smart planerade kvadratmeter plats för livet när du vill ha både natur och city inom räckhåll.

När du kliver in genom dörren ser du rakt fram till vardagsrummets ena fönster. Det öppna rummet har fönster i två väderstreck, och det förlängs med uteplatsen som blir som ett extrarum med frisk luft. Trivsam inredning och värmande textilier gör uteplatsen till ett utrymme att räkna med under större delen av året. Inne i lägenheten har du stilrena material som grunden för din egen stil, och smart utplacerad förvaring i alla rum.

Hall

I hallen välkomnas du av den ljusa känslan från gavelrummet framför. I ett av hörnen är en garderob placerad för ordning och reda på jackor och pryttlar. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor.

Kök och vardagsrum

Det L-formade rummet ger en trivsam hörna åt matlagningen och en åt soffstunderna. Matbordet står fint vid fönstret mot uteplatsen, och här kan dörren mot uteplatsen stå på glänt. Köket är praktiskt välplanerat och utrustat med energieffektiva vitvaror i toppklass. Köksbänken når längst hela hörnan och du har bra med utrymme för ingredienser, skärbrädor och annat viktigt.

Uteplats

På 19 kvadratmeter ryms den sköna utomhussoffan, matplatsen och annat som hör uteplatsen till. Uteplatsens form ger en både ombonad och luftig känsla, och här kan stora delar av vardagens pyssel och festligt umgänge flytta ut under sommarmånaderna.

Sovrum

Ekparkett under fötterna, utsikt mot innergården och tre garderober är grunden i ditt nya sovrum. Här är platsen för sömn, återhämtning och klädbestyr. Badrummet ligger bekvämt placerat på andra sidan hallen.

Badrum

Dusch, wc, tvättställ och kombimaskin är placerade i var sitt hörn i ditt nya badrum. Bänken ovanpå kombimaskinen för tvätt och tork blir en användbar avlastningsyta, och mer förvaring har du i kommoden och i spegelskåpet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.