Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11002, 2 Rum, 47 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Gaveltvåa med uteplats

I hörnet av gården väntar din nya tvåa. Här ger 47 smart planerade kvadratmeter plats för livet när du vill ha både natur och city inom räckhåll.

När du kliver in genom dörren ser du rakt fram till vardagsrummets ena fönster. Det öppna rummet har fönster i två väderstreck, och det förlängs med uteplatsen som blir som ett extrarum med frisk luft. Trivsam inredning och värmande textilier gör uteplatsen till ett utrymme att räkna med under större delen av året. Inne i lägenheten har du stilrena material som grunden för din egen stil, och smart utplacerad förvaring i alla rum.

Hall

I hallen välkomnas du av den ljusa känslan från gavelrummet framför. I ett av hörnen är en garderob placerad för ordning och reda på jackor och pryttlar. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor.

Kök och vardagsrum

Det L-formade rummet ger en trivsam hörna åt matlagningen och en åt soffstunderna. Matbordet står fint vid fönstret mot uteplatsen, och här kan dörren mot uteplatsen stå på glänt. Köket är praktiskt välplanerat och utrustat med energieffektiva vitvaror i toppklass. Köksbänken når längst hela hörnan och du har bra med utrymme för ingredienser, skärbrädor och annat viktigt.

Uteplats

På 19 kvadratmeter ryms den sköna utomhussoffan, matplatsen och annat som hör uteplatsen till. Uteplatsens form ger en både ombonad och luftig känsla, och här kan stora delar av vardagens pyssel och festligt umgänge flytta ut under sommarmånaderna.

Sovrum

Ekparkett under fötterna, utsikt mot innergården och tre garderober är grunden i ditt nya sovrum. Här är platsen för sömn, återhämtning och klädbestyr. Badrummet ligger bekvämt placerat på andra sidan hallen.

Badrum

Dusch, wc, tvättställ och kombimaskin är placerade i var sitt hörn i ditt nya badrum. Bänken ovanpå kombimaskinen för tvätt och tork blir en användbar avlastningsyta, och mer förvaring har du i kommoden och i spegelskåpet.

Hemfakta

Bostad
11002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
47 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter