Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11001, 2 Rum, 51 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Egna rum och uteplats i söder

I din nya tvåa får alla ytor ta sin plats. Under de varmare månaderna blir den gårdsvända uteplatsen i söder favoritutrymmet alla kategorier. Härifrån kan du blicka ut mot bersån och resten av gården.

När utomhusaktivitet står på schemat finns mycket att välja på i området, och är det shoppinglistan som får dagens uppmärksamhet finns centrumet precis intill. Vill du bredda utbudet når du Stockholms innerstad på en kvart med pendeln. I Märtas Beså finns det mesta inom räckhåll, och hemma har du egna rum att njuta av. När vädret tillåter förstorar uteplatsen hemmets yta.

Hall

Här kommer du in i en hall som knyter ihop hemmets olika rum. Jackan kan du hänga av på hatthyllan bredvid badrumsdörren, och precis till vänster finns smidig förvaring med en garderob och ett städskåp.

Kök och vardagsrum

Till vänster om hallen finns platsen för mat, hemmapyssel och umgänge. Köket och vardagsrummet blir ett gemensamt rum, och här finns en fransk balkong ut mot kvartersgatan utanför. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror, och du har en rymlig köksbänk att hacka och blanda på.

Sovrum

Andra sidan av lägenheten består av ditt nya sovrum. Här har du en egen dörr ut till din egen uteplats. Den breda sängen får gott om plats på den matta ekparketten, och du har tre garderober på rad som ordnar med förvaring.

Uteplats

På 17 kvadratmeter behöver inte de olika utemöblemangen och växterna trängas. Du har en spatiös uteplats med söderläge där både tomatplantor och solälskare enkelt kan trivas.

Badrum

Ditt helkaklade badrum ligger praktiskt placerat mitt i lägenheten i anslutning till hallen. Kombimaskinen löser både tvätt och tork när tvättkorgen börjar bli full, och i spegelskåpet i kommoden finns uttänkt plats för badrumsprylarna. Komfortvärme i golvet och handdukstork på väggen bidrar till rummets stilrena och bekväma känsla.

Hemfakta

Bostad
11001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
0 av 7
Antal rum
2
Storlek
51 m²
Månadsavgift
3 082 kr
Pris per m²
58 824 kr
Pris
3 000 000 kr
Inflytt från
Januari 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Området

Intressepunkter

Intressepunkter