Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Till salu

2 Rum, 51 m², Lägenhet 11001

Välkommen att boka visning av Märtas Berså.

Beskrivning

Egna rum och uteplats i söder

I din nya tvåa får alla ytor ta sin plats. Under de varmare månaderna blir den gårdsvända uteplatsen i söder favoritutrymmet alla kategorier. Härifrån kan du blicka ut mot bersån och resten av gården.

När utomhusaktivitet står på schemat finns mycket att välja på i området, och är det shoppinglistan som får dagens uppmärksamhet finns centrumet precis intill. Vill du bredda utbudet når du Stockholms innerstad på en kvart med pendeln. I Märtas Beså finns det mesta inom räckhåll, och hemma har du egna rum att njuta av. När vädret tillåter förstorar uteplatsen hemmets yta.

Hall

Här kommer du in i en hall som knyter ihop hemmets olika rum. Jackan kan du hänga av på hatthyllan bredvid badrumsdörren, och precis till vänster finns smidig förvaring med en garderob och ett städskåp.

Kök och vardagsrum

Till vänster om hallen finns platsen för mat, hemmapyssel och umgänge. Köket och vardagsrummet blir ett gemensamt rum, och här finns en fransk balkong ut mot kvartersgatan utanför. Köket är utrustat med energisnåla vitvaror, och du har en rymlig köksbänk att hacka och blanda på.

Sovrum

Andra sidan av lägenheten består av ditt nya sovrum. Här har du en egen dörr ut till din egen uteplats. Den breda sängen får gott om plats på den matta ekparketten, och du har tre garderober på rad som ordnar med förvaring.

Uteplats

På 17 kvadratmeter behöver inte de olika utemöblemangen och växterna trängas. Du har en spatiös uteplats med söderläge där både tomatplantor och solälskare enkelt kan trivas.

Badrum

Ditt helkaklade badrum ligger praktiskt placerat mitt i lägenheten i anslutning till hallen. Kombimaskinen löser både tvätt och tork när tvättkorgen börjar bli full, och i spegelskåpet i kommoden finns uttänkt plats för badrumsprylarna. Komfortvärme i golvet och handdukstork på väggen bidrar till rummets stilrena och bekväma känsla.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikationer

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.